Χεζμπολάχ: Επίθεση με drones κατά του Ισραήλ

Χεζμπολάχ: Επίθεση με drones κατά του Ισραήλ Facebook Twitter
Το σύστημ αεράμυνας Iron Dome του Ισραήλ/ Φωτ.: Getty Images
0

Η Χεζμπολάχ λέει ότι εξαπέλυσε «μοίρες drones» στο βόρειο Ισραήλ μετά την επίθεση στη Σιδώνα.

Πολλαπλοί συναγερμοί ήχησαν νωρίτερα στην περιοχή της Άνω Γαλιλαίας, όπου εισήλθαν στον εναέριο χώρο δεκάδες drones από τη Χεζμπολάχ, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.

Δέκα ρουκέτες από τον Λίβανο είχαν στόχο τη Δυτική Γαλιλαία. Όλοι έπεσαν σε ανοιχτούς χώρους, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Τώρα, σε ανακοίνωση από την ίδια τη Χεζμπολάχ λέει ότι ήταν απάντηση μετά τη δολοφονία ενός διοικητή της Χαμάς μια ημέρα νωρίτερα στην πόλη Σιδώνα.

Οι σειρήνες συναγερμού ήχησαν σε πολλές περιοχές, όπως οι Safed, Machanayim, Hatzor Haglilit, Rosh Pina, Gadot, Tzahar, Amnon, Amiad, Elifelet, Almagor, Tuba-Zangariyye, Kfar Hanassi και Karkom.

Τους τελευταίους μήνες, οι επιθέσεις με ρουκέτες και drones από τη Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο κατά στρατιωτικών και πολιτικών στόχων στο Ισραήλ έχουν γίνει συχνό φαινόμενο, με το Ισραήλ να απαντά συχνά με αεροπορικές επιδρομές εναντίον βάσεων της Χεζμπολάχ.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, καθώς αναμένεται πιθανή μεγάλη επίθεση από τη μεριά του Λιβάνου εναντίον του Ισραήλ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά του Γουόρεν Μπάφετ θα πρέπει να μοιράσουν την περιουσία του ύψους 144 δισ. δολαρίων σε φιλανθρωπίες

Διεθνή / Τα παιδιά του Γουόρεν Μπάφετ θα πρέπει να μοιράσουν την περιουσία του ύψους 144 δισ. δολαρίων σε φιλανθρωπίες

Σύμφωνα με τον όρο που έθεσε ο Γουόρεν Μπάφετ, τα παιδιά του θα πρέπει να μοιράσουν την περιουσία του σε φιλανθρωπίες μέσα σε 10 χρόνια από τον θάνατό του
LIFO NEWSROOM
Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον μιλάει για την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας

Διεθνή / Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον μιλά για την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας

Η συγκλονιστική περιγραφή του 37χρονου Τζέιμς Μίντλετον για τη νύχτα που ανέβηκε στη στέγη αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του - Πώς τον «έσωσε» την τελευταία στιγμή ο πιστός σκύλος του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ