Ο Μασκ τα είπε με τον Τραμπ εν μέσω τεχνικών προβλημάτων - «Κράσαρε» το Χ

Ο Μασκ τα είπε με τον Τραμπ εν μέσω τεχνικών προβλημάτων - «Κράσαρε» το Χ Facebook Twitter
0

Εν μέσω τεχνικών προβλημάτων πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνομιλία-συνέντευξη στο X ανάμεσα σε Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ.

Η συνέντευξη καθυστέρησε για περίπου 40 λεπτά λόγω τεχνικών προβλημάτων Ο ιστότοπος έδειχνε ότι η σελίδα ήταν «μη διαθέσιμη» λίγο μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης για ορισμένους χρήστες, αν και περισσότεροι από 115.000 άνθρωποι φαίνεται να είχαν συμμετάσχει επιτυχώς.

Ο Έλον Μασκ έγραψε στη συνέχεια στο Χ/Twitter: «Φαίνεται να υπάρχει μια μαζική επίθεση DDOS στο X. Εργαζόμαστε για να το κλείσουμε». Μια κατανεμημένη επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσιών (Distributed Denial of Service - DDOS) έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει έναν ιστότοπο, έναν υπολογιστή ή μια διαδικτυακή υπηρεσία να τεθεί εκτός λειτουργίας. Αυτό επιτυγχάνεται κατακλύζοντας τον στόχο με πολλά αιτήματα, καταναλώνοντας τη χωρητικότητά του και καθιστώντας τον ανίκανο να ανταποκριθεί.

Τελικά η συνέντευξη ξεκίνησε με περίπου 40 λεπτά καθυστέρηση, με τον Μασκ να ανοίγει τη συζήτηση μιλώντας για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ .Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας ακουγόταν να γελάει σε μεγάλα τμήματα, αν και τα γέλια του κόπηκαν όταν ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι «η παράνομη μετανάστευση μου έσωσε τη ζωή».

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών είπε πώς είχε γυρίσει το κεφάλι του για να κοιτάξει ένα διάγραμμα παράνομης μετανάστευσης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στις 13 Ιουλίου - γεγονός που σύμφωνα με τον Τραμπ έκανε τον Thomas Matthew Crooks να αστοχήσει.
 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων επέκρινε το μεταναστευτικό ιστορικό της αντιπάλου των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις, υποστηρίζοντας ότι επέβλεψε μια τεράστια αύξηση των παράνομων διελεύσεων αφού τέθηκε "επικεφαλής" των συνόρων Μεξικού-ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ παραπονέθηκε εκτενώς για τους μετανάστες χωρίς χαρτιά που βρίσκουν το δρόμο τους προς τις ΗΠΑ.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, την πυρηνική ενέργεια και τις περικοπές φόρων στη δίωρη εκπομπή.

Τα τεχνικά προβλήματα στο Χ ξύπνησαν άσχημες αναμνήσεις για τον Έλον Μασκ από τον Μάιο του 2023, όταν ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις αντιμετώπισε ένα χαοτικό ξεκίνημα στην υποψηφιότητά του για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων λόγω δυσλειτουργιών στην πλατφόρμα Χ. Τότε η ωριαία εκπομπή έχασε τον ήχο για μεγάλα διαστήματα και χιλιάδες χρήστες είτε δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν, είτε διακόπηκαν.

Εκείνη την εποχή, ο Ντόναλντ Τραμπ χλεύασε τον Ντε Σάντις και το Χ στη δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social. «Το κόκκινο κουμπί μου είναι μεγαλύτερο, καλύτερο, ισχυρότερο και λειτουργεί (ΑΛΗΘΕΙΑ!)» έγραψε ο Τραμπ. «Το δικό σας δεν λειτουργεί». 

Με πληροφορίες από SkyNews

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση: Η υψηλού ρίσκου επίθεση κατά της Χεζμπολάχ σε δρόμους και καταστήματα του Λιβάνου

Διεθνή / Ανάλυση: Η υψηλού ρίσκου επίθεση κατά της Χεζμπολάχ σε δρόμους και καταστήματα του Λιβάνου

Η Wall Street Journal εξηγεί πώς τα μέλη της Χεζμπολάχ χτυπήθηκαν ενώ βρίσκονταν στην «καθημερινή ζωή» στον Λίβανο, σε πολυσύχναστα μέρη και τι σημαίνει αυτό για την επίθεση
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Πελικό: Ερχόταν με τη Ζιζέλ στο σούπερ μάρκετ και με ρωτούσε αν μου αρέσει, κατέθεσε ένας κατηγορούμενος

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Ερχόταν με τη Ζιζέλ στο σούπερ μάρκετ και με ρωτούσε αν μου αρέσει, κατέθεσε ένας κατηγορούμενος

Αποκαλύψεις για τους τρόπους με τους οποίους προσέγγιζε τους συνεργούς του ο 71χρονος Ντομινίκ Πελικό στη δίκη για τους βιασμούς της Ζιζέλ 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ βίαζε νεαρές υπαλλήλους του: «Καημένη, είναι η σειρά σου σήμερα»

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ βίαζε νεαρές υπαλλήλους του: «Καημένη, είναι η σειρά σου σήμερα»

Επέλεγε γυναίκες που του άρεσαν κάνοντας βόλτα στο πολυκατάστημα και τις «μετέθετε» στον όροφό του για να τις παρενοχλεί - «Ήταν κοινό μυστικό», λένε πρώην εργαζόμενοι του μεγιστάνα των Harrods
LIFO NEWSROOM
Ιρανοί χάκερ έστειλαν στον Μπάιντεν έγγραφα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Διεθνή / Ιρανοί χάκερ έστειλαν στον Μπάιντεν έγγραφα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες, χάκερ έχουν επίσης προσπαθήσει να διαρρεύσουν έγγραφα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ σε μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν κατονόμασαν
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινός στρατολογήθηκε από το Ιράν για να δολοφονήσει τον Νετανιάχου λέει η Shin Bet

Διεθνή / Ισραηλινός στρατολογήθηκε από το Ιράν για να δολοφονήσει τον Νετανιάχου, λέει η Shin Bet

Στην σκιά των τελευταίων γεγονότων η εθνική υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ δημοσιοποίησε λεπτομέρειες σχετικά με σχέδιο δολοφονίας Νετανιάχου και άλλων αξιωματούχων - Οι μυστικές συναντήσεις και η αμοιβή του κατηγορούμενου επιχειρηματία
LIFO NEWSROOM