Μητσοτάκης: Στα Χανιά για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου

Μητσοτάκης: Στα Χανιά για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου Facebook Twitter
Φωτ.: zarpanews.gr
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Χανιά για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο, και την κόρη του, Δάφνη.

Το πρωί, ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε στη λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Στέρνες. Στη λειτουργία συμμετείχαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Καλογερής και ο Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Με αφορμή τον εορτασμό, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Σήμερα γιορτάζουμε τον Δεκαπενταύγουστο, πιστοί στις παραδόσεις μας. Είναι μια σπουδαία γιορτή της Ορθοδοξίας, που μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Ταυτόχρονα, είναι και η ημέρα που τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τις οποίες συνεχίζουμε να ενισχύουμε, κάτι απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που διανύουμε.

Μητσοτάκης: Στα Χανιά για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου Facebook Twitter
Φωτ.: zarpanews.gr

Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής γιορτής, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και τους εθελοντές που έδωσαν μάχες με τις φλόγες στην Αττική τις τελευταίες ημέρες. Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πυρκαγιά ότι η πολιτεία θα κινηθεί γρήγορα για την αποζημίωσή τους.

Ο Δεκαπενταύγουστος, όπως κάθε μεγάλη γιορτή, πρέπει να είναι μια στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η πρόοδος του τόπου επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την ενότητα, μακριά από την πόλωση και την τοξικότητα που δεν ωφέλησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω αυτές οι στιγμές περισυλλογής να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι και, ενωμένοι, να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο».

Μητσοτάκης: Στα Χανιά για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου Facebook Twitter
Φωτ.: zarpanews.gr
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ