Χαλκιδική: Οι καταθέσεις των παιδιών της κατασκήνωσης κρίσιμες για τη διερεύνηση του πνιγμού στην πισίνα

Χαλκιδική: Οι καταθέσεις των παιδιών της κατασκήνωσης κρίσιμες για τη διερεύνηση του πνιγμού στην πισίνα Facebook Twitter
0

Κρίσιμης σημασίας θεωρούνται οι καταθέσεις των παιδιών που βρίσκονταν στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής, όταν το 8χρονο παιδί πνίγηκε στην πισίνα.

Οι αστυνομικές αρχές, σε συνεργασία με τον εισαγγελέα, έχουν κανονίσει να εξεταστούν τα παιδιά από το τμήμα ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να αποσαφηνιστούν οι ευθύνες που ενδεχομένως φέρουν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναμένουν την απόφαση της Περιφέρειας για το εάν θα σφραγιστεί ολόκληρη η κατασκήνωση, καθώς μέχρι στιγμής έχει σφραγιστεί μόνο η πισίνα, όπου διαπιστώθηκαν παραλείψεις.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των παιδιών, η δικογραφία θα προωθηθεί στην Εισαγγελία για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτόφωρο έχει λήξει, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια – αδίκημα που θεωρείται κακούργημα – καθώς η δικογραφία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και η προανάκριση συνεχίζεται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Ελλάδα / Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια - Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

Από κατολίσθηση βράχων - Δεκάδες εγκλωβισμένοι - Μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο έχουν σπεύσει στο φαράγγι της Σαμαριάς για τη διάσωσή τους
LIFO NEWSROOM