Χίλαρι: «Κρίμα, τόσες καλές ντομάτες, χαμένες»

Χίλαρι: «Κρίμα, τόσες καλές ντομάτες, χαμένες» Facebook Twitter
1

Ανακουφισμένη που δεν τραυματίστηκε κανείς, καθόλου προσβεβλημένη  αλλά λυπημένη «που σπαταλήθηκαν τόσες καλές ντομάτες», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζοντας την επεισοδιακή υποδοχή που της επιφύλαξαν διαδηλωτές κατά την επίσκεψη της στην Αίγυπτο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ σε δηλώσεις της απέδωσε το ξέσπασμα στη νευρικότητα που επικρατεί σχετικά τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην Αίγυπτο.

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι κανένα από τα «αυτοσχέδια βλήματα» δεν προσέκρουσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Κορυφαία πανεπιστήμια δημιουργούν «ιδιωτική συλλογικότητα» για να αντισταθούν στην κυβέρνηση Τραμπ

Διεθνή / Κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια δημιουργούν «ιδιωτική συλλογικότητα» για να αντισταθούν στην κυβέρνηση Τραμπ

Ξεχωριστά από τη δημόσια διαφωνία, μια ομάδα ηγετικών πανεπιστημίων σχεδιάζει στρατηγικά στο παρασκήνιο την αντίδρασή της στον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτει η Wall Street Journal
LIFO NEWSROOM
Λίβανος: Οι Ισραηλινοί χτύπησαν συνοικία στη Βηρυτό - «Σταματήστε τους», λέει στις ΗΠΑ ο Αούν

Διεθνή / Λίβανος: Οι Ισραηλινοί χτύπησαν συνοικία στη Βηρυτό - «Σταματήστε τους», λέει στις ΗΠΑ ο Αούν

Πλήγμα έθεσε στο στόχαστρο κτήριο στον νότιο τομέα της λιβανικής πρωτεύουσας λίγο μετά την εντολή του ισραηλινού στρατού στους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στην Αίγυπτο υπήρχε ο θεσμοθετημένος βιασμός των διαδηλωτριών από τις δυνάμεις ασφαλείας και δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει επί αδελφών μουσουλμάνων. Τα ίδια και χειρότερα και στο Ιράν. Η Μόνικα τους μάρανε;Να γιατί χρειάζεται συνειδητή και σταθερή άρνηση των μπουρδο-παραδόσεων. Νισάφι με δαύτες.