Η Σερ αποσύρει την αίτηση κηδεμονίας για τον γιο της, Ελάιτζα Μπλου Όλμαν

Η Σερ αποσύρει την αίτηση κηδεμονίας για τον γιο της, Ελάιτζα Μπλου Όλμαν Facebook Twitter
Cher/ Φωτ.: Getty
0

Η Σερ δεν θα επιδιώξει πλέον να αναλάβει την κηδεμονία του γιου της, Ελάιτζα Μπλου Όλμαν.

Εννέα μήνες μετά την αίτηση της θρυλικής τραγουδίστριας, Σερ, για την κηδεμονία του γιου της, επικαλούμενη τα προβλήματα του με ουσίες, το περιοδικό PEOPLE επιβεβαιώνει ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε ιδιωτική συμφωνία.

«Υπερασπιστήκαμε με επιτυχία τον Ελάιτζα, με αποτέλεσμα η Σερ να αποσύρει οικειοθελώς την αίτησή της. Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στα μέρη να επικεντρωθούν στη θεραπεία και στην αναδόμηση του οικογενειακού τους δεσμού, μια διαδικασία που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης και συνεχίζεται μέχρι σήμερα», αναφέρει δήλωση που μοιράστηκε στο PEOPLE από τους δικηγόρους του Όλμαν, Άβι Λέβι και Στίβεν Μπρούμερ, από το δικηγορικό γραφείο Cage & Miles, LLP.

Παρόλο που ούτε ο Όλμαν, 48 ετών, ούτε η Σερ εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει ότι η δικηγόρος του μουσικού, Γκαμπριέλ Βιντάλ, δήλωσε πως «το ζήτημα επιλύθηκε ιδιωτικά» και ότι η Σερ επιθυμεί να αποσύρει την αίτησή της χωρίς προδικαστική απόφαση. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να υποβάλει νέα αίτηση, αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και αποκτήθηκαν από το PEOPLE, η Σερ ισχυρίστηκε ότι η κηδεμονία ήταν «επείγουσα για να προστατεύσει την περιουσία του Ελάιτζα από απώλεια ή βλάβη» λόγω της «αδυναμίας του να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία λόγω σοβαρών ψυχικών προβλημάτων και ζητημάτων εξάρτησης από ουσίες».

Η Σερ υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγος του Όλμαν, Μαριάντζελα Κινγκ, δεν ήταν κατάλληλη να είναι κηδεμόνας του επειδή «η ταραχώδης σχέση τους έχει σημαδευτεί από έναν κύκλο εθισμού και κρίσεων ψυχικής υγείας».

Επιπλέον, επιχειρηματολόγησε ότι «οποιαδήποτε χρήματα κατανεμηθούν στον Ελάιτζα θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, αφήνοντάς τον χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να φροντίσει τον εαυτό του και θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο».

Η τραγουδίστρια κατέθεσε τα έγγραφα κηδεμονίας στα τέλη Δεκεμβρίου και αργότερα ζήτησε προσωρινή κηδεμονία στις αρχές Ιανουαρίου, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από τον δικαστή, καθώς η νομική ομάδα του Όλμαν δεν είχε επαρκή χρόνο για να εξετάσει όλα τα έγγραφα.

Μετά την υποβολή δεύτερου αιτήματος για προσωρινή κηδεμονία αργότερα τον ίδιο μήνα, το αίτημα απορρίφθηκε ξανά, με τον δικαστή να κρίνει ότι ο Όλμαν είχε αποδείξει πως «διαχειριζόταν τα οικονομικά του» και «είχε διαμέρισμα», και ότι «παρέμεινε καθαρός» μετά από «πολλαπλές εξετάσεις για ουσίες».

Η Σερ και ο Όλμαν παρακολούθησαν ιδιωτική συνεδρία διαμεσολάβησης τον Μάιο, κατά την οποία συμφώνησαν να «παγώσουν όλες τις νομικές διαδικασίες και τις σχετικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων όλων των διαδικασιών ανακάλυψης και των αιτήσεων, για να επιτρέψουν στα μέρη να συνεχίσουν να εργάζονται μαζί ιδιωτικά και εμπιστευτικά για την επίλυση του ζητήματος».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ βίαζε νεαρές υπαλλήλους του: «Καημένη, είναι η σειρά σου σήμερα»

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ βίαζε νεαρές υπαλλήλους του: «Καημένη, είναι η σειρά σου σήμερα»

Επέλεγε γυναίκες που του άρεσαν κάνοντας βόλτα στο πολυκατάστημα και τις «μετέθετε» στον όροφό του για να τις παρενοχλεί - «Ήταν κοινό μυστικό», λένε πρώην εργαζόμενοι του μεγιστάνα των Harrods
LIFO NEWSROOM
Ιρανοί χάκερ έστειλαν στον Μπάιντεν έγγραφα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Διεθνή / Ιρανοί χάκερ έστειλαν στον Μπάιντεν έγγραφα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες, χάκερ έχουν επίσης προσπαθήσει να διαρρεύσουν έγγραφα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ σε μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν κατονόμασαν
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινός στρατολογήθηκε από το Ιράν για να δολοφονήσει τον Νετανιάχου λέει η Shin Bet

Διεθνή / Ισραηλινός στρατολογήθηκε από το Ιράν για να δολοφονήσει τον Νετανιάχου, λέει η Shin Bet

Στην σκιά των τελευταίων γεγονότων η εθνική υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ δημοσιοποίησε λεπτομέρειες σχετικά με σχέδιο δολοφονίας Νετανιάχου και άλλων αξιωματούχων - Οι μυστικές συναντήσεις και η αμοιβή του κατηγορούμενου επιχειρηματία
LIFO NEWSROOM
Οργή της Ρωσίας για τα πυρομαχικά που εισέρχονται στην Ουκρανία από την Ινδία

Διεθνή / Οργή της Ρωσίας για τα πυρομαχικά που εισέρχονται στην Ουκρανία από την Ινδία

Η Ινδία έχει θερμούς δεσμούς με τη Ρωσία, τον κύριο προμηθευτή όπλων της εδώ και δεκαετίες, και ο Ναρέντρα Μόντι έχει αρνηθεί να ενταχθεί στο καθεστώς κυρώσεων κατά της Μόσχας
LIFO NEWSROOM
Εκρήξεις στον Λίβανο: Οι ασύρματοι δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια, λέει η κατασκευάστρια εταιρεία

Διεθνή / Εκρήξεις στον Λίβανο: Οι ασύρματοι δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια, λέει η κατασκευάστρια εταιρεία

«Έπαψε να παράγεται πριν από περίπου 10 χρόνια και έκτοτε δεν τον διαθέτουμε στην αγορά», ανέφερε η ICOM, η ιαπωνική εταιρεία που κατασκεύασε τους ασυρμάτους που εξερράγησαν μετά τους βομβητές
LIFO NEWSROOM