Είσαι φοιτητής; Με το ΔΕΗ myHome 4Students έχεις πάντα την ενέργεια που χρειάζεσαι

Είσαι φοιτητής; Με το ΔΕΗ myHome 4Students έχεις πάντα την ενέργεια που χρειάζεσαι

Φοιτητική ζωή σημαίνει να ζεις κάθε στιγμή στο έπακρο και με το ΔΕΗ myHome 4Students, δεν χρειάζεται να χάνεις καμία.

ADVERTORIAL

Είτε βρίσκεσαι στην πόλη σου είτε σε μια ολοκαίνουρια, η φοιτητική ζωή έχει κυρίως να κάνει με το να είσαι μέσα σε όλα. Με άλλα λόγια είναι η φάση που η έννοια «σπίτι» αποκτά εντελώς διαφορετικό νόημα, από ό,τι γνώριζες μέχρι τώρα– από τους νέους φίλους και τις ατελείωτες βόλτες μέχρι τις πρώτες ευθύνες και τους λογαριασμούς.

 

Αν υπάρχει, λοιπόν, κάτι που την χαρακτηρίζει τέλεια, είναι το γεγονός ότι το σπίτι σου καταλήγει να βλέπει περισσότερο την πόρτα παρά εσένα. Και αν μας ρωτάς, είναι απολύτως λογικό. Νέες παρέες, εξορμήσεις, σπιτικά πάρτι που κρατάνε ως το πρωί, μουσικά φεστιβάλ με τις αγαπημένες σου μπάντες, all-night άραγμα σε πάρκα για συζητήσεις μέχρι τελικής πτώσης και αμέτρητα cool στέκια γίνονται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και εσύ απλά δεν μπορείς να αντισταθείς. Ή βασικά, δεν θέλεις. 

 

Υπάρχει, ωστόσο, ένα μικρό προβληματάκι- πώς θα τα προλάβεις όλα; Υπάρχει λύση και είναι απλή: με το ΔΕΗ myHome 4Students  μπορείς να αφήσεις το σπίτι «στον αυτόματο» και να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο, γιατί εδώ δεν μιλάμε απλά για ένα προϊόν ρεύματος, αλλά το καλύτερο πάσο για να απολαύσεις τη φοιτητική ζωή στο έπακρο και εμείς θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τον τρόπο. 

 

Ενέργεια για να είσαι μέσα σε όλα

Αρχικά, με το ΔΕΗ myHome 4Students, ξενοιάζεις από αυτό που λέγεται «έρευνα αγοράς για την πιο συμφέρουσα τιμή ρεύματος», αφού σε γλιτώνει αυτομάτως από το να τρέχεις να βρεις την καλύτερη προσφορά συν ότι ξενοιάζεις επίσης από την ανησυχία πώς ακριβώς θα πληρώνεις πρακτικά τους λογαριασμούς σου. Κοινώς, εδώ τα έχεις όλα σε ένα προϊόν, που όχι μόνο σου λύνει τα χέρια αλλά σου προσφέρει και απίστευτα προνόμια.

 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως είτε διαβάζεις για τις εξετάσεις είτε chillάρεις με την παρέα, είσαι πάντα καλυμμένος και το σημαντικότερο; Δεν χρειάζεται καν να αγχώνεσαι για το κόστος, καθώς προσφέρει δωρεάν πάγιο για τους καλοκαιρινούς μήνες, σταθερή τιμή για τις πρώτες 150kWh, έξτρα 3% έκπτωση για πληρωμή λογαριασμού με πάγια εντολή και το καλύτερο; H υπηρεσία GreenPass για έναν ολόκληρο χρόνο για να είσαι eco-friendly με την κατανάλωσή σου!

 

Είσαι φοιτητής; Με το ΔΕΗ myHome 4Students έχεις πάντα την ενέργεια που χρειάζεσαι

 

Επειδή, όμως, φοιτητική ζωή σημαίνει προφανώς εμπειρίες και όχι λογαριασμούς, το ΔΕΗ myHome 4Students, δεν σου εξασφαλίζει μόνο χαμηλή χρέωση στο ρεύμα, αλλά την απόλυτη ελευθερία να είσαι παντού και πάντα εκεί που θέλεις, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μοναδικά προνόμια, ειδικά σχεδιασμένα μόνο για σένα. Αυτά είναι μερικά από τα bonus perks που θα σε ξεσηκώσουν: 

 

1. Επιπλέον έκπτωση 10% από τον Κωτσόβολο

Χρειάζεσαι τον καλύτερο tech εξοπλισμό για τις εργασίες και το Netflix marathon; Με τον Κωτσόβολο έχεις έκπτωση έως και 10% επιπλέον των τρεχουσών προσφορών σε προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές από τα 94 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα για να εφοδιαστείς με ό,τι χρειάζεσαι για το τέλειο φοιτητικό σπίτι.

 

2. Ταξίδια όπου θες με μίλια από την AEGEAN

Όλοι ξέρουμε ότι η φοιτητική ζωή είναι συνώνυμη με τις εξορμήσεις και τα ταξίδια. Θες να πεταχτείς σε άλλη πόλη ή να εξερευνήσεις νέα μέρη; Με το ΔΕΗ myHome 4Students, κερδίζεις 5.000 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN, τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε μια πτήση εντός Ελλάδας – time to plan that getaway!

 

3. Γεμάτο ψυγείο από το e-food και κερασμένο καφέ από Coffee Island

Φαντάσου: φοιτητικό σπίτι, νέο ξεκίνημα, ψυγείο γεμάτο και δωρεάν καφεδάκι. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Το ΔΕΗ myHome 4Students  μερίμνησε, λοιπόν, και γι' αυτό, με δώρο κουπόνι αξίας 50€ από το e-food για το πρώτο γέμισμα του ψυγείου συν δώρο κουπόνι 2€ για τον καφέ, για κάθε μέρα του μήνα από το Coffee Island. 

 

4. Επιπλέον προσφορές γιατί απλά μπορεί

Και δεν τελειώσαμε εδώ. Με το ΔΕΗ myHome 4Students έχεις πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές μέσω του προγράμματος επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons, αποκλειστικά για φοιτητές. Από εκπτώσεις σε φαγητό, καφέ και ηλεκτρικά είδη μέχρι υπηρεσίες και προϊόντα που χρειάζεσαι για να απογειώσεις το φοιτητικό σου lifestyle, είσαι καλυμμένος με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και stay tuned γιατί εννοείται πως πάντα έρχεται κάτι νέο!

 

Οπότε, είτε περνάς φάση «σπιτόγατου», είτε είσαι σε mood να ανακαλύψεις το επόμενο στέκι, το ΔΕΗ myHome 4Students αποτελεί το καλύτερο boost, φροντίζοντας να έχεις πάντα την ενέργεια που χρειάζεσαι για να είσαι μέσα σε όλα τα ωραία που επιφυλάσσει η φοιτητική σου ζωή.  Απόλαυσέ το!

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon