Νάπολι: Τετράχρονη ανασύρθηκε νεκρή έπειτα από έκρηξη σε διαμέρισμα

Νάπολη: Τετράχρονη ανασύρθηκε νεκρή έπειτα από έκρηξη σε διαμέρισμα Facebook Twitter
0

Διαρροή φυσικού αερίου σε σπίτι ηλικιωμένου προκάλεσε την νύχτα έκρηξη με αποτέλεσμα την κατάρρευση διώροφου κτηρίου έξω από την Νάπολι, στην περιοχή Σαβιάνο.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, στον πρώτο όροφο ζούσε πενταμελής οικογένεια, ζευγάρι με τρία παιδιά. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε

Ένα παιδί και ο πατέρας του ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια. Η πυροσβεστική ανέσυρε επίσης το άψυχο σώμα ενός 4χρονου κοριτσιού. Οι έρευνες για τη μητέρα, το τρίτο παιδί και μια ηλικιωμένη κυρία που διέμενε στον πρώτο όροφο συνεχίζονται. 

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί στη Via Tappia, στο σπίτι με αριθμό 5. Στο σημείο βρίσκονται επίσης οι ομάδες Usar (αστική έρευνα και διάσωση) της πυροσβεστικής, που είναι εξειδικευμένες σε δραστηριότητες διάσωσης ανάμεσα στα ερείπια μετά από καταρρεύσεις λόγω σεισμικών φαινομένων, εκρήξεων, στατικής και υδρογεωλογικής αστάθειας. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM