Ολίβια Μαν και Τζον Μαλέινι απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους με παρένθετη μητέρα 

Ολίβια Μαν και Τζον Μαλέινι απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους με παρένθετη μητέρα  Facebook Twitter
0

Η Ολίβια Μαν και ο Τζον Μαλέινι ανακοίνωσαν πως απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους με παρένθετη μητέρα.

Η 44χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Τζον Μαλέινι, 42 ετών, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, μια κόρη, μέσω κύησης με παρένθετη μητέρα στις 14 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι ανακοίνωσε στο Instagram τη γέννηση της κόρης τους σήμερα Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου.

«Η Μέι Τζουν Μαλέινι ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου», έγραψε η Μαν στο Instagram με μια φωτογραφία της να κάθεται στην αγκαλιά του συζύγου της, καθώς κρατούσε την κόρη τους σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

«Είχα τόσα βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να κρατήσω την κόρη μου. Όταν πρωτογνώρισα την παρένθετη κύηση, μιλήσαμε μητέρα με μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο», συνέχισε η Μαν. «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για 9 μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Η Μαν ολοκλήρωσε την ανάρτησή της μοιράζοντας το νόημα πίσω από το όνομα της κόρης της. «Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, το μικρό μου δράκο που έκανε το ταξίδι για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου έχει εκραγεί», έγραψε, πριν προσθέσει «Μέι (προφέρεται Μέι) σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα».

Η Ολίβια Μαν ολοκλήρωσε τη δημοσίευσή της με ένα κοντινό πλάνο με το μωρό, μια φωτογραφία της να κρατάει την κόρη της καθώς κάθονταν κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο και μια οικογενειακή φωτογραφία που δείχνει τη νέα τετραμελή οικογένεια να κοιτάζει τον ωκεανό.

Ο Μαλέινι μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram του. Ο νέος μπαμπάς δύο παιδιών έγραψε, «η Μέι Τζουν Μαλέινι ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου. Κλέψαμε τόσα πράγματα από το νοσοκομείο», αστειεύτηκε, προσθέτοντας: «Αγαπώ το κοριτσάκι μου τόσο πολύ». Ο κωμικός σημείωσε επίσης τη σωστή προφορά και νόημα του ονόματος της κόρης του, με μωβ καρδιά, όπως και στην ανάρτηση της Μαν. Ο Μαλέινι μοιράστηκε επίσης τη φωτογραφία από το νοσοκομείο στο καρουζέλ του, αλλά πρόσθεσε επίσης ένα βίντεο με τη μικρή να φτύνει το πουκάμισό του καθώς την κρατούσε.

Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Μάλκομ, δύο ετών, ενώ η ανακοίνωσή τους έρχεται μόλις μήνες μετά τον γάμο τους τον Ιούλιο στο σπίτι ενός φίλου τους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, τον Μάρτιο, η Μαν είχε μιλήσει δημοσίως για την «τρομακτική» διάγνωση του καρκίνου του μαστού ένα χρόνο νωρίτερα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, διπλή μαστεκτομή και ιατρικά επαγόμενη εμμηνόπαυση.
 

Με πληροφορίες από people.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM