Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός πλατό λόγω κορωνοϊού - Νόσησε για τέταρτη φορά

Γιώργος Παπαδάκης: Εκτός πλατό λόγω κορωνοϊού - Νόσησε για τέταρτη φορά Facebook Twitter
0

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, μιας και βρέθηκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό.

Μέσω σύνδεσης με το πλατό του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι είναι η τέταρτη φορά που μπαίνει σε καραντίνα λόγω αυτού.

«Καλημέρα, παιδιά! Γιατί είσαστε εσείς εκεί κι εγώ εδώ από το σπίτι μου; Τι γυρεύω εγώ εδώ; Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί. Το ένα είναι να ξύπνησα αργά και να υπήρχε συνεργείο εδώ πέρα έτοιμο. Το δεύτερο ήταν να μην είμαι σπίτι μου και να την έχω κοπανήσει, να έχω πάει κανένα ταξίδι. Αποκλείεται αυτό» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με χιουμοριστική διάθεση, συνέχισε: «Το τρίτο είναι για τέταρτη φορά να με επισκέφθηκε. Ποιος; Δεν με ρωτήσατε. Ο κορωνοϊός! Χθες από το μεσημέρι ήμουν πολύ περίεργα με πυρετό και τέτοια. Μου λέει η γυναίκα μου: δεν κάνεις ένα τεστ; Το έκανα και βγήκε θετικό για τέταρτη φορά. Είμαι μια χαρά, όλα θα πάνε καλά».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM