Ο Χρήστος Μάστορας εξηγεί γιατί δεν θα εμφανιστεί στη συναυλία της Μαρινέλλας

Ο Χρήστος Μάστορας απαντά με ανάρτηση για την απομάκρυνσή του από τη συναυλία με τη Μαρινέλλα Facebook Twitter
0

Ο Χρήστος Μάστορας εξήγησε τον λόγο, που δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρινέλλας, στη συναυλία της στο Ηρώδειο.

Ο τραγουδιστής απάντησε στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας στο Ηρώδειο τον frontman των «Μελισσών».

Οι δυο καλλιτέχνες επρόκειτο να συνεργαστούν στην προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο. Ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας δεν παρέστη στη δεύτερη πρόβα τους, με αποτέλεσμα η Μαρινέλλα να μείνει δυσαρεστημένη και να λήξει τη συνεργασία τους.

Μέσω Instagram story στο προφίλ του, ο Χρήστος Μάστορας έγραψε πως: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Ο Χρήστος Μάστορας απαντά με ανάρτηση για την απομάκρυνσή του από τη συναυλία με τη Μαρινέλλα Facebook Twitter


Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, το ίδιο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno», μετά από το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Σύμφωνα με αυτό αλλά και με τις πληροφορίες που επικαλέστηκε η Φαίη Σκορδά, αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της Μαρινέλλας, στάθηκε το γεγονός ότι εκείνος δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και η ερμηνεύτρια δυσαρεστήθηκε από αυτό. «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ τη Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία» είπε η Φαίη Σκορδά. 
 


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM