Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στη Μεταμόρφωση: «Ο κερατοειδής ήταν κομμάτια»

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στη Μεταμόρφωση: «Ο κερατοειδής ήταν κομμάτια» Facebook Twitter
φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ακόμα ένα περιστατικό ξυλοδαρμού ανάμεσα σε ανήλικους έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τη Μεταμόρφωση. Ένας 17χρονος και η παρέα του έστειλαν στο νοσοκομείο έναν 16χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα έγιναν με αφορμή μία κοπέλα. Η περιγραφή της μητέρας του θύματος είναι συγκλονιστική: «Ο γιος μου είχε μία σχέση με ένα κοριτσάκι το οποίο είχε μία προηγούμενη σχέση. Ο γιος μου δεχόταν απειλές. Το λάθος του ήταν ότι δεν το είπε στην οικογένειά του. Φοβήθηκε», ανέφερε η μητέρα και στη συνέχεια μίλησε για τον άγριο ξυλοδαρμό του.

«Έδωσε ένα ραντεβού να μιλήσουν. Εμφανίζεται το παιδί μου, μόνο του, εμφανίζεται αυτό το ον με 50 άτομα. Με καδρόνια. Τον ξυλοφόρτωνε αυτός που τον κάλεσε, τα καδρόνια τα κρατούσαν στην αψίδα που είχε δημιουργηθεί γύρω του και φώναζαν "αν τυχόν δούμε αίμα στον δράστη, θα σε αποτελειώσουμε" Τον βάζουν στη μέση και τρώει ένα μπουκέτο στο μάτι. Χάνει το φως του, πέφτει κάτω, δέχτηκε 20 με 30 χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά», συμπλήρωσε.

Τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του 16χρονο αγοριού που πέρασε δυο μέρες με τον γιο της στο νοσοκομείο, σοκάρουν. Κι ακόμα περισσότερο, το γεγονός ότι ο 17χρονος που χτύπησε τον γιο της έχει κατηγορηθεί τρεις ακόμη φορές για ξυλοδαρμό, χωρίς να έχει γίνει, όπως εκείνη λέει, το παραμικρό.

«Μετά από δύο 24ωρα στο νοσοκομείο το παιδί βρίσκεται στο σπίτι. Τα χτυπήματά του είναι στο αριστερό του μάτι όλο, δεν βλέπει, είναι κλεισμένο, στο αυτί του, σ’ όλη του την αριστερή μεριά είναι. Την πρώτη ημέρα ο κερατοειδής ήταν «κομμάτια». Ενδοφλέβια αντιβίωση χρειάστηκε, ορούς, αξονικές. Για το συγκεκριμένο υπάρχουν άλλες δυο – τρεις υποθέσεις ξυλοδαρμού. Οι νόμοι πού υπάρχουν; Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Τα ανήλικα τι πιστεύουν; «Τον χτύπησα. Και; Θα περάσω το αυτόφωρο – αν το περάσω κι όλας – και ο εισαγγελέας θα με αφήσει έξω γιατί είμαι ανήλικο». Όταν κάποιος κάνει κάτι, πρέπει να τιμωρείται», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο από το τρένο του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά: «Φωτιά στο τελευταίο βαγόνι και πηδάμε στις ράγες»

Ελλάδα / Βίντεο από το τρένο του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά: «Φωτιά στο τελευταίο βαγόνι και πηδάμε στις ράγες»

Οι ανήσυχοι επιβάτες αποβιβάζονται άρον άρον μετά από τον σταθμό «Νερατζιώτισσα», όταν ενημερώθηκαν από τον μηχανοδηγό ότι το τρένο ακινητοποιείται λόγω φωτιάς
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στις γραμμές του ΗΣΑΠ πριν την Κηφισιά - Ακινητοποιήθηκαν αμαξοστοιχίες

Ελλάδα / Φωτιά στις γραμμές του ΗΣΑΠ πριν την Κηφισιά - Ακινητοποιήθηκαν αμαξοστοιχίες

Από τα παράθυρα βγήκαν κάποιοι επιβάτες, απομακρύνθηκαν πεζοί από τις γραμμές - Τελευταία στιγμή ακινητοποιήθηκε επερχόμενος συρμός προς Κηφισιά - Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε χόρτα στις γραμμές του ΗΣΑΠ
LIFO NEWSROOM