ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2024 | 02:01

Τώρα τι κάνω ?

Χώρισα από την πρώτη μου σχέση,η οποία κράτησε δύο χρόνια περίπου. Είμαι 28 χρόνων. Οι λόγοι δεν ήταν απιστία,έλλειψη εμπιστοσύνης κτλ. Απλά υπήρχε γκρίνια, ισχυρίζοταν ότι δεν εκφράζομουν συναισθηματικά απέναντι του και επιπλέον μπλέχτηκαν και οι γονείς μου.Οι γονείς μου δεν έβλεπαν μέλλον στην σχέση μας. Εγώ δεν έχω πολλές παρέες ούτε μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Στον εργασιακό μου χώρο έχω μόνο τυπικές επαφές λόγω διαφοράς ηλικίας. Έχω μόνο δύο γνωστές που μπορώ να βγω. Το ερώτημα μου είναι πως συνηθίζω την νέα κατάσταση? Μένω μόνη μου στην Αθήνα. Οι γονείς μου μένουν σε επαρχία μακριά από την Αθήνα. Πριν κάνω σχέση ένιωθα τόσο μόνη μου. Και τότε είχα μόνο μια γνωστή για να βγαίνω. Με έπνιγε η μοναξιά,έκλαιγα τα βράδια. Μετά έκανα σχέση και είχα έναν άνθρωπο όταν γυρνούσα από την δουλειά να με περιμένει.Είχα έναν άνθρωπο να με παίρνει αγκαλιά τα βράδια, να πάμε μια βόλτα,μια εκδρομή....Τώρα δεν έχω κανέναν. Νιώθω πάλι μόνη μου. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να του στείλω μήνυμα.Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα. Δύο χρόνια μέναμε μαζί και τώρα πως τα ξεχνάω όλα όσα κάναμε. Φοβάμαι ότι θα είμαι δουλειά σπίτι και αυτό θα με πνίγει. Υπάρχει η λύση να πάω πίσω στην επαρχία να μείνω με τους γονείς μου. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Σκέφτομαι όσα κάναμε μαζί και στεναχωριέμαι.Δεν χωρίσαμε με τσακωμούς. Θα ήθελα κάποια στιγμή να του στείλω ,να δω τι κάνει. Δεν ξέρω αν μπορώ να τον βγάλω από την ζωή μου μέσα σε μια μέρα. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε μόνο γκρίνια, αλλά υπήρχαν και όμορφα πράγματα στην σχέση μας. Δεν ξέρω αν πετάμε στα σκουπίδια ''κάτι καλό''. Νιώθω ότι όλη αυτή η κατάσταση θα με καταπιεί.
2
 
 
 
 
σχόλια

Έχεις τους γονείς σου. Έστω στην επαρχία.
Έχεις δύο γνωστές που μπορείς να βγεις.
Καταλαβαίνω ότι πληγώθηκες από τον χωρισμό αλλά το ''δεν έχω κανέναν'' πολλοί το λένε λίγοι το εννοούν γιατί δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να μην έχουν κανέναν.
Δεν έχω κανέναν σημαίνει γονείς νεκροί ή στο εξωτερικό ή τσακωμένοι με τα παιδιά τους ανεπανόρθωτα.
Καμία σχέση, ούτε καν κάτι εφήμερο, αδιαφορία στα ερωτικά και ούτε δείγμα γνωστού/γνωστής για να βγεις.
Κατά τα άλλα ο χρόνος θα περάσει, θα γνωρίσεις κάποιον καινούριο έρωτα και θα ξεχάσεις, θα γιατρευτεί ο τωρινός πόνος.
Μπορεί σε κάποια έξοδό σου με τις δύο γνωστές που λες ότι έχεις να γνωρίσεις κάποιον.
Ή να σου γνωρίσουν εκείνες.
Κουράγιο και να θυμάσαι ότι σε καμία περίπτωση δεν είσαι μόνη, not even close σε τέτοια κατάσταση και σου εύχομαι ολόψυχα να μην βρεθείς ποτέ γιατί είναι αβάσταχτο.
Κράτησε όσες αναμνήσεις ήταν καλές και προχώρα μπροστά.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο που δεν εκφραζόσουν συναισθηματικά, αλλά οι γονείς που μπλέχτηκαν και η οπτική που έχουν πάνω στη σχέση σας. Και αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και αν τα ξαναβρίσκατε.
Αν ήταν μικρής διάρκειας σχέση, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την επανασύνδεση. Δύο χρόνια μετά όμως, θεωρώ πως έχει πια κάνει τον κύκλο της και δεν υπάρχει επιστροφή.
Σε μία μέρα δε μπορείς να τον βγάλεις από τη ζωή σου, σίγουρα · σκέψου όμως τη γκρίνια που υπήρχε από τη μεριά του · και προφανώς για να οδηγηθείτε στο χωρισμό, ήταν τέτοιος ο χαρακτήρας σου που δε μπορούσες να αλλάξεις. Πολλές γυναίκες δεν έχουν άνεση στη συναισθηματική έκφραση εξάλλου · δεν είναι κάτι μεμπτό.
Δεν θα σου πρότεινα να πας πάλι πίσω στην επαρχία και στους γονείς σου, επειδή πιστεύω ότι αυτή σου η κίνηση θα σε πνίγει περισσότερο από εδώ που βρίσκεσαι τώρα. Μείνε εδώ που είσαι να το παλέψεις.
Συγκεντρώσου στη δουλειά και στη φιλία και πιστεύω όταν το ξεπεράσεις θα βρεθεί και πάλι κάτι καινούργιο μπροστά σου.

Scroll to top icon