Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτηση για τα 35 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη

Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτηση για τα 35 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης, λόγω της συμπλήρωσης των 35 χρόνων από τη δολοφονία του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη.

Σαν σήμερα στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989 ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε σε ηλικία 54 χρονών από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγαζόταν το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του, με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Παύλος Μπακογιάννης χαμογελαστός, με τον Κώστα Μπακογιάννη να γράφει στη λεζάντα «βλέπω το χαμόγελο σου στα παιδιά μας και ξέρω πως η ζωή πάντα νικάει. 35 χρόνια μετά, είσαι πάντα εδώ και μας φωτίζεις τον δρόμο».

Με τη σειρά της και η Ντόρα Μπακογιάννη, δημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram μία άλλη φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη, στη λεζάντα της οποίας εκείνη έγραψε «35 χρόνια… Σαν να ήταν χθες».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης: Προτιμώ ένας ασθενής να πληρώσει λίγα λεπτά παραπάνω παρά να μην βρει το φάρμακό του

Πολιτική / Γεωργιάδης: Προτιμώ ένας ασθενής να πληρώσει λίγα λεπτά παραπάνω παρά να μην βρει το φάρμακό του

«Όταν αυξάνεται η λιανική τιμή ενός φαρμάκου και η ποσοστιαία συμμετοχή παραμένει ίδια, αυξάνεται κατά κάτι και η συμμετοχή» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM