Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι ευχές για την έκτη επέτειο γάμου της

Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι ευχές για την επέτειο γάμουπάνω στο Sup με μαγιό Facebook Twitter
Φωτ.: Ιnstagram
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπράντ Φάλτσουκ γιόρτασαν την έκτη επέτειο γάμου τους το Σαββατοκύριακο.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ευχήθηκε και δημόσια στον σύζυγό της για την επέτειό τους, αναρτώντας μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι βρίσκεται πάνω σε σανίδα Sup και ανταλλάσσουν ένα φιλί. Η ηθοποιός και ιδρύτρια της Goop, φορά ένα μαύρο μπικίνι και έχει την πλάτη της γυρισμένη προς τον φακό που εκείνη την ώρα απαθανατίζει την τρυφερή στιγμή τους.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γνώρισε το τηλεοπτικό παραγωγό της σειράς Glee, το 2010. Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια πριν οι δυο τους γίνουν ζευγάρι. Έναν χρόνο αργότερα, το 2015, έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση και το 2018 παντρεύτηκαν. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ηθοποιός έγραψε απλώς «6».

«Έχει πράγματα που θύμιζαν τον πατέρα μου. Είναι σαν ένας γαλανομάτης, Εβραίος, τηλεοπτικός σεναριογράφος, με χρυσή καρδιά και τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Τελικά επέλεξα τον πατέρα μου», είχε πει η ηθοποιός για τον Φάλτσουκ πέρυσι μιλώντας στο περιοδικό People. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα περήφανη για τη μικτή οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Η ίδια έχει δύο παιδιά, την Apple, 19 ετών, και τον Moses, 17 ετών, από τον προηγούμενο γάμο της, ενώ ο Φάλτσουκ έχει επίσης δύο παιδιά, την Isabella  και τον Brody με τις ίδιες ηλικίες αντίστοιχα.

«Είναι δύσκολο και κανείς δεν σου λέει πώς να το κάνεις, απλά επιμένεις σε αυτό. Πλέον, είναι ένα από τα πράγματα που μου φέρνουν τη μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή μου», καταλήγει για την οικογένειάς της.

 
It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ