Θεσσαλονίκη: Κάμερα κατέγραψε 25χρονο να επιτίθεται σε ανήλικη για τη ληστέψει

Θεσσαλονίκη: Κάμερα κατέγραψε 25χρονο να επιτίθεται σε ανήλικη για τη ληστέψει Facebook Twitter
0

Θύμα επίθεσης με κίνητρο τη ληστεία έπεσε μια 15χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο από κάμερα στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κατέγραψε τη στιγμή που ένας 25χρονος ακολουθεί το ανήλικο κορίτσι και όταν βρήκε την ευκαιρία, της επιτέθηκε και της άρπαξε το κινητό.

Η 15χρονη αντιστάθηκε και προσπάθησε να κρατήσει το τηλέφωνο στα χέρια της, όμως ο νεαρός έφυγε τρέχοντας αφού πρώτα έσυρε για λίγο το κορίτσι στον δρόμο.

Σε βίντεο που έδειξε η ΕΡΤ, ο άντρας φαίνεται ότι χτύπησε, έσυρε και έριξε στο έδαφος την έφηβη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε τον δράστη λίγο αργότερα, στην οδό Κωλέττη, όπου και συνελήφθη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη

Ελλάδα / Δημήτρης Καρούσης για τον θάνατο του γιου του στο Τελ Αβίβ: Στο άνθος της ζωής του, πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν στον σταθμό του τρόλεϊ

«Σκοτώνουν ανθρώπους ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη» - Συγκλονίζει ο καθηγητής νευρολογίας για τον χαμό του 26χρονου γιου του Ιωνά: «Πήγε να κάνει εργασία για τον αρχιτεκτονική και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα»
LIFO NEWSROOM