Η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιάζει 16χρονη με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου

Η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιάζει 16χρονη με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου της Κέιτ Μίντλετον
0

Ένα εξαιρετικά συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram η Κέιτ Μίντλετον, η οποία ποζάρει αγκαλιά με την 16χρονη Λιζ Χάττον που πάσχει από μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως ανάρτησαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, συναντήθηκαν με την έφηβη φωτογράφο που πάσχει από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, προσκάλεσαν την Λιζ Χάττον για να συναντηθούν και να συνομιλήσουν και μετά φωτογραφήθηκαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η 16χρονη Λιζ Χάττον φωτογραφήθηκε σε μια θερμή αγκαλιά με την Κέιτ Μίντλετον, γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους αγκαλιασμένες, με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να σημειώνουν στη λεζάντα πως χάρηκαν για τη συνάντησή τους με τη Λιζ.

«Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. «Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που επιτέλους ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε βίντεό της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Diddy: Τα social media εικάζουν ότι παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

Διεθνή / Diddy: Τα δύο βίντεο που τροφοδοτούν τις θεωρίες πως παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

«Ο Τζάστιν περνάει τις 48 ώρες του με τον Diddy. Περνάνε τέλεια, καλύτερα από ποτέ. Το πού περνάμε την ώρα μας και το τι κάνουμε, δεν μπορούμε ακριβώς να το αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα είναι το όνειρο κάθε 15χρονου» δήλωνε ο Diddy
LIFO NEWSROOM