ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2024 | 22:05

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Με την σχέση μου είμαστε μαζί περίπου 10 μήνες... Όλα καλά... Όμως χτες, έτσι στα καλά καθούμενα και χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αφορμή, μου είπε ότι παλιμπαιδίζω και ότι δεν έχω αναπτύξει πλήρως την προσωπικότητά μου, ότι παρουσιάζω μια μορφή κοινωνικής δειλίας (κάπως έτσι το είπε), ότι δεν αναλαμβάνω πρωτοβουλίες, αποφεύγω να πάρω ευθύνες κλπ... Είμαι 45, όχι 20... Και όλα αυτά που είπε, ειλικρινά το λέω, δεν ισχύουν... Διότι, αν ίσχυαν έστω και σε σε έναν βαθμό, δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ζητήσω την άποψή σας... Και όταν την ρώτησα από πού έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα, δεν βρήκε ούτε ένα παράδειγμα που να δικαιολογεί κάποιον από όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς και εν συνεχεία άρχισε να μου τα ''γυρνάει'' και να μου λέει να μην παίρνω σοβαρά αυτά που λέει, το έριξε στην πλάκα κλπ...Όμως, όλα αυτά που είπε, δεν ήταν λόγια της στιγμής, που λέμε... Ήταν καλά επεξεργασμένες σκέψεις. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να στενοχωρηθώ και να δυνασασχετίσω αρκετά (έως πολύ)... Εκείνη τότε στενοχωρήθηκε, έβαλε τα κλάματα και άρχισε να μου λέει πόσο πολύ με εκτιμάει σαν άνθρωπο, με σέβεται, με αγαπάει πολύ κλπ. κλπ. κλπ. και θέλει να είναι μαζί μου... Αποχωριστήκαμε με μια κάποια ψυχρότητα και εγώ ένιωσα κάτι να σπάει μέσα μου... Σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου έστειλε sms κλπ, για το πόσο με εκτιμάει κλπ... Αλλά, παρά την προσπάθειά μου να το ξεχάσω και να συνεχίσω, δεν μπορώ... Με έχει πειράξει πολύ...Και στο παρελθόν κατά καιρούς μου έχει πει και κάτι παρόμοια... Και τότε με είχε πειράξει αλλά έκανα πίσω...Τώρα όμως, άρχισαν να συσσωρεύονται και ειλικρινά, έχω καταστενοχωρηθεί... Δεν θέλω να την χωρίσω, την αγαπάω, όπως και εκείνη... Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μου τα πει όλα αυτά... Μέσα μου νιώθω πολύ μπερδεμένος από την συμπεριφορά της... Από την μία με αγαπάει πολύ, με στηρίζει, δείχνει να με σέβεται... Και από την άλλη, λέει όλα αυτά, έχοντας πλήρη επίγνωση, χωρίς να τα λέει για πλάκα... Τί συμπέρασμα βγάζετε; Προσωπικά πιστεύω ότι, είτε δεν με εκτιμάει πραγματικά, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω, είτε δεν την ενδιαφέρω πλέον και τόσο και λέει ό,τι της κατέβει, αδιαφορώντας για το αν αυτή η συμπεριφορά της μοιραία θα μας οδηγήσει στον χωρισμό, οπότε και πάλι δεν έχει νόημα να είμαστε μαζί... Άλλη εξήγηση εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω...Καμία ιδέα;;;
4
 
 
 
 
σχόλια

Λες οτι και στο παρελθον σου εχει πει παρομοια πραγματα . Μαλλον πιστευε οτι μπορει να σε αλλαξει σε κατι που αυτη ειχε στο μυαλο της αλλα βλεπει οτι δεν της βγαινει. Αν δεν εκτιμα αυτο που εισαι κι επιθυμει κατι αλλο, δεν βλεπω τι θα μπορουσε να σας κρατησει μαζι.

Η κοπελα σου είναι ψυχολογος; Μου κάνει για διάγνωση όλο αυτό και τι σημαινει οτι δεν εχεις αναπτυξει την προσωπικοτητα σου; Οτι εισαι ανωριμος; Σίγουρα τα πιστεύει για να στα λέει ,το ότι δεν σου εδωσε παραδείγματα δεν σημαίνει κάτι, γιατί ίσως να είναι διασπαρτα και να μην τα θυμάται ή απλά να μην ήθελε να τα αναφερει και σε κανει να νιώσεις άσχημα. Θεωρώ ότι στα λέει για να τα διορθώσεις διοτι την ενοχλούν/ξενερωνουν αλλά εάν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο η σχεση πιστευω ότι ειναι καλύτερα να χωρίσεις.

όντως αυτά είναι επεξεργασμένες σκέψεις ή κ επιρροές από τρίτα άτομα τ κύκλου της Όπως κ αν έχει ΕΓΩ θα χώριζα τελεσίδικα Δεν είσαι έφηβος γ ν τ πας κ όπου βγεί Μάλλον κάτι άλλο έχει η τύπισσα ως επιθυμία κ πρώτυπο κ τ φέρνει γύρω γύρω (αφού μ ένα τρόπο τ έχει ξαναπεί αυτά) Σουταρισμα κ χωρίς υπαναχωρηση καθώς θ προσπαθήσει ν σ ρίξει μ κλάματα κλπ τέτοια φαιδρα μέχρι ν βρει τ ιδεατό της κ ν σ πετάξει)

Η αγάπη σε μία σχέση αφορά και τα δύο μέρη · όχι μόνο το ένα :
"Με εκτιμάει σαν άνθρωπο και με σέβεται"...
Έχετε τελειώσει από τη μεριά της και ισχύει το δεύτερο που γράφεις : ότι σε εκτιμάει σαν άνθρωπο, αλλά δεν την ενδιαφέρεις πλέον και της είναι δύσκολο να βρει το θάρρος να σε κόψει αποφασιστικά και ξεκάθαρα.
Για αυτό και σε "στολίζει" κάθε λίγο χωρίς παράδειγμα και επιχειρήματα, προκειμένου να το καταλάβεις μόνος σου και να πάρεις προσωπικά πάνω σου την όλη ευθύνη για το χωρισμό.
Προχώρησε λοιπόν χωρίς φόβο, επειδή διαιωνίζετε μία κατάσταση που φθείρει και τους δύο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon