Το 112 για τη φωτιά στον Πειραιά ήχησε live στο κινητό του Πρετεντέρη - Η αντίδραση της Τζίμα

Το 112 για τη φωτιά στον Πειραιά ήχησε live στο κινητό του Πρετεντέρη - Η αντίδραση της Τζίμα Facebook Twitter
0

Ένα μικρό απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, όταν ήχησε το alert του 112 στο κινητό του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, σχετικά με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα μιλούσε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και έδινε τον λόγο στη δημοσιογράφο Υβόννη Κλάπα. Ξαφνικά, ο χαρακτηριστικός ήχος της ειδοποίησης από το 112 ακούστηκε από το κινητό του Γιάννη Πρετεντέρη, προκαλώντας την αυθόρμητη αντίδραση της Ράνιας Τζίμα.

«Υπάρχει ένα alert που έχει φτάσει στα κινητά όλων μας για κάτι που συμβαίνει στον Πειραιά. Είναι αυτό που ακούσατε από το κινητό του Γιάννη Πρετεντέρη, που δεν το βάζει ποτέ στη σίγαση», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απαντά, επίσης χαριτολογώντας, ότι το «ξέχασε».

Το 112 που ήχησε στα κινητά των δημοσιογράφων ήταν η προειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο του Πειραιά.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ