Ο Πιρς Μόργκαν ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από Beyonce και Jay-Z λόγω Diddy

Πιρς Μόργκαν: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη απο Beyonce και Jay-Z   Facebook Twitter
Getty Images / Jamie McCarthy
0

Ο Πιρς Μόργκαν ζήτησε συγγνώμη από την Beyonce και τον Jay-Z μετά τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν εναντίον τους στην εκπομπή«Piers Morgan Uncensored» που παρουσιάζει ο Βρετανός δημοσιογράφος στο YouTube. 

Η τραγουδοποιός Τζάγκουαρ Ράιτ εμφανίστηκε με τον Πιρς Μόργκαν την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσει τις πολυάριθμες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του ράπερ Diddy. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στον Jay-Z, για τον οποίο κάποτε δούλευε ως τραγουδίστρια, ως «τέρας» και σε εκείνον και την Beyoncé ως «κακό μικρό ζευγάρι». Ισχυρίστηκε ότι ο Jay-Z είχε στενές επαφές με τον Diddy και άλλους, και ισχυρίστηκε σοβαρά αδικήματα τόσο κατά του Jay-Z όσο και κατά της Beyoncé. 

Ο Μόργκαν τώρα ζητά συγγνώμη από τους τραγουδιστές για τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής του. «Οι δικηγόροι τους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν εντελώς ψευδείς και δεν έχουν καμία βάση. Και ως εκ τούτου συμμορφωθήκαμε με το νομικό αίτημα να τους κόψουμε από την αρχική συνέντευξη. Η επεξεργασία συνεντεύξεων δεν είναι κάτι που κάνουμε ελαφρά τη καρδία σε μια εκπομπή που ονομάζεται Uncensored. Αλλά υπάρχουν και για εμάς νομικά όρια. Και ζητάμε συγγνώμη από τον Jay-Z και την Beyoncé». 

Ο παρουσιαστής έδωσε επίσης το σκεπτικό του για την πρόσκληση της Τζάγκουαρ Ράιτ στην εκπομπή: «Η Ράιτ έχει προβάλει ισχυρισμούς για τον Diddy εδώ και χρόνια. Αυτοί οι ισχυρισμοί θα τύχουν μεγάλης προσοχής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε πολλές πλατφόρμες για πολλά χρόνια. Και αυτό είναι το θέμα με τις πλατφόρμες. Η πραγματικότητα του σύγχρονου κόσμου είναι ότι σχεδόν όλοι έχουν μια πλατφόρμα, αρκεί να έχουν κάτι να πουν που άλλοι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο την καλέσαμε να μας δώσει συνέντευξη. Οι άνθρωποι που προβάλλουν αυτούς τους ισχυρισμούς έχουν κοινό με ή χωρίς εκπομπές όπως η δική μου», κατέληξε. Aπό την πλευρά της, η Ράιτ δεν έχει σχολιάσει τις αλλαγές στη συνέντευξή της. 

Ο Diddy αντιμετωπίζει ισχυρισμούς από πολλούς άνδρες και γυναίκες ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά, σε περιστατικά που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Έπειτα από εννέα αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον του από τον Νοέμβριο του 2023, ο Diddy συνελήφθη τον Σεπτέμβριο για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής εμπορίας και εκβιασμού, με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να κάνουν λόγο για «εγκληματική επιχείρηση, τα μέλη και οι συνεργάτες της οποίας εμπλέκονται και επιχειρούν να εμπλακούν, μεταξύ άλλων εγκλημάτων, σε σεξουαλική εμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγή, εμπρησμό, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης». 

Δεν του επετράπη η αποφυλάκιση με εγγύηση. Μετά τη σύλληψή του, ένας δικηγόρος από το Τέξας, ο Tony Buzbee, ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί 120 ακόμη φερόμενα ως θύματα του Diddy. Επίσης, το διαδίκτυο έχει στοχοποποιήσει και κοντινούς του φίλους όπως το διάσημο ζευγάρι Beyonce και Jay-Z.

H υπόθεση Diddy

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του Diddy διαδέχονται η μία την άλλη και όλα δείχνουν ότι, η ζωή του άλλοτε ισχυρού άντρα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δεν είχαν καμία σχέση με τον νόμο.

Απόπειρες βιασμού, κακοποίηση γυναικών, χρήση ουσιών και σωματεμπορία, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ράπερ με τα πολλά ονόματα. O βίος του 54χρονου Diddy, Sean Combs, αποκαλύφθηκε με την προσοχή των διεθνών μέσων αλλά και του δικαστηρίου, να επικεντρώνεται στα freak-off πάρτι που διοργάνωνε. Για τους New York Times, τα πάρτι αυτά ήταν «μαραθώνιος του σεξ που μπορεί να διαρκούσε μέχρι και μέρες».

Εμπρησμός, δωροδοκία, απαγωγή και παρακώλυση της δικαιοσύνης, επίσης αποτελούν κατηγορίες που τίθενται υπό έρευνα. Ωστόσο, η «καρδιά» της υπόθεσης είναι η εγκληματική «επιχείρηση» που κατηγορείται ότι έστησε ο Diddy πίσω από τα freak-offs και στη συνέχεια για την κάλυψη τυχόν ζημιών σε δωμάτια ξενοδοχείων ή σε ανθρώπους, όταν αυτά τελείωναν. Οι αρμόδιοι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο ράπερ διοργάνωνε στα δωμάτια ξενοδοχείων όργια, που γίνονταν με εξαναγκασμό ανθρώπων και εξετάζεται το αν αποτελούν τον πυρήνα των κατηγοριών για sex trafficking, οι οποίες επίσης βαραίνουν τον 54χρονο.

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

TV & Media / Δωδεκαθεϊστές κατά Netflix για το KAOS: «Ακολουθεί την πεπατημένη της σύγχρονης χριστιανικής οπτικής»

Οι δημιουργοί της σειράς παραποιούν σε τέτοιο βαθμό την ελληνική αντίληψη για το θείο που φθάνουν να παρουσιάσουν τον Δία και την Ήρα ως δολοφόνους μωρών, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM