Θάνατος Μπάλντοκ: Τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα - Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Θάνατος Μπάλντοκ: Τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα - Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του και το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση ότι ο 31χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (9/10) στην πισίνα του σπιτιού όπου διέμενε στη Γλυφάδα. 

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και μάλλον τα αίτια θανάτου του ποδοσφαιριστή ήταν παθολογικά, ενώ οι περαιτέρω έρευνες αναμένεται να ρίξουν «φως» στο τι συνέβη.

Ο Μπάλντοκ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί από τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τη σύζυγό του η οποία διαμένει με το παιδί τους στην Αγγλία και τον αναζητούσε επί ώρες τηλεφωνικά δίχως να μπορεί να τον εντοπίσει.

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας και του ζήτησε να πάει να δει αν έχει συμβεί κάτι. Παράλληλα, έρευνα έκαναν και οι αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης στην οικία του διεθνούς άσου, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη αναστάτωσης στο εσωτερικό.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο διεθνής αμυντικός με πλούσια καριέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του παππού του. Πήρε μεταγραφή στο τριφύλλι τον περασμένο Μάιο και είχε φορέσει 12 φορές τη φανέλα της Εθνικής. 

Συμπαίκτες του μετέβησαν στο σπίτι του για να διαπιστώσουν από κοντά τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ποδοσφαιριστής, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός, ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έκανε καριέρα στη Μεγάλη Βρετανία και έπαιξε σχεδόν 100 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πέρα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη Super League, συλλυπητήρια έστειλαν μέσω διαδικτύου οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλες ελληνικές ομάδες καθώς και η πρώην ομάδα του άτυχου ποδοσφαιριστή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν και μεγάλες αγγλικές ομάδες, όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο θάνατός του έγινε πρώτο θέμα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αγγλίας και της Γαλλίας.

Ο δεξιός αμυντικός με μεγάλη καριέρα στην Αγγλία μέχρι τον Μάιο που «μετακόμισε» στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. 

Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

Ελλάδα / Θάνατος Μπάλντοκ: «Υπήρχαν δύο ποτήρια, ψάχνουν από τις κάμερες μήπως ήταν κάποιος εκεί» λέει ο Καλλιακμάνης

«Ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός για τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM