Γνωστή Ελληνίδα influencer καταγγέλλεται για εξαπάτηση καταναλωτών - Ζητούν τα χρήματά τους πίσω

Γνωστή influencer καταγγέλλεται για εξαπάτηση καταναλωτών - Ζητούν τα χρήματά τους πίσω Facebook Twitter
0

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες εις βάρος γνωστής influencer, από ανθρώπους που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα απάτης.

Περισσότερα από 30 άτομα φέρεται να έχουν εξαπατηθεί από την Ελληνίδα Influencer. Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στις καταγγελίες, οι αγοραστές έχουν πληρώσει για προϊόντα, τα οποία δεν παρέλαβαν, με αποτέλεσμα να ζητούν τα χρήματά τους πίσω.

Μάλιστα, έχουν γίνει πάνω από 34 αναφορές στον Συνήγορο του Καταναλωτή και όσοι λένε ότι εξαπατήθηκαν από εκείνη, ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον της, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η συγκεκριμένη επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζεται με τέσσερις διαφορετικές επωνυμίες και διευθύνσεις στο διαδίκτυο ενώ όλες οι αναφορές είναι υπό διερεύνηση.

«Ήρθα σε επαφή με αυτήν από χορηγούμενη διαφήμιση που είχε κάνει για το site της. Ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα της είναι χειροποίητα, έχει πάει και σε εκπομπή που διαφήμιζε σφουγγαράκια, έχει μάσκες προσώπου. Εγώ πήρα σετ σατέν μαξιλαροθήκες σε προσφορά 32 ευρώ. 10 Σεπτεμβρίου έκανα την παραγγελία. Πέρασε ένας μήνας, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της και δε μου απαντά κάποιος», δήλωσε μια κοπέλα στο Star.

Άλλος πελάτης της ανέφερε ότι παρήγγειλε από το site της τέλη Ιουλίου, ωστόσο δεν του ήρθε ποτέ η παραγγελία. «Περιμέναμε πολύ καιρό. Στέλναμε μήνυμα για να πάρουμε τα 50 ευρώ. Από λάθος, λέει δεν έφυγε άμεσα. Της είπα ''αν δεν τα πάρω την Τρίτη, να στείλει τα λεφτά''. Δεν μου απάντησε ξανά».

«Έκανα την παραγγελία μου στις 4 Αυγούστου, δεν παρέλαβα και ζήτησα τα χρήματά μου πίσω, που επίσης, δεν έγινε. Έχει μια συμπεριφορά ειρωνική και απευθύνεται με έπαρση. Αποζητά τον οίκο λόγω προσωπικών της προβλημάτων» δήλωσε μια γυναίκα στον Alpha, προσθέτοντας πως μία επικοινωνεί από το προσωπικό της email και μία από το email της εταιρείας. «Υπάρχουν πολλές καταγγελίες στον Συνήγορο του Πολίτη».

«Διαφημίζει τα προϊόντα ως χειροποίητα και με αυτόν τον τρόπο, ο κανονισμός της ΕΕ της δίνει τη δυνατότητα να ζητάει χρήματα με προπληρωμή. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να καλύπτεται 40 ημέρες για να κάνει την επιστροφή χρημάτων» πρόσθεσε.

Μια άλλη κοπέλα που έχει επιχείρηση και θα συνεργάζονταν κατόπιν επικοινωνίας τους, δήλωσε πως έκανε την παραγγελία «στις 10 Ιουνίου και από 11 Ιουνίου που έβαλα τα χρήματα, περιμένω. Ζητάει ΙΒΑΝ και δεν βάζει τα λεφτά».

Ποια είναι η 36χρονη influencer 

H 36χρονη influencer συστήνεται ως επιχειρηματίας χειροποίητων προϊόντων ομορφιάς, δίνοντας ακόμα και συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και ποσταρεί αρκετά στιγμιότυπα μέσα από την ημέρα της όχι μόνο για τα προϊόντα που εμπορεύεται αλλά και από την καθημερινότητά της. 

Μάλιστα, πριν κάποιους μήνες, η 36χρονη δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος σε γνωστό τηλεοπτικό show όπου έδειξε την επιχείρησή της. 

Το προφίλ της στο Instagram συγκεντρώνει περίπου 50 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ στα posts της, κάνει αναφορές στη δουλειά της αλλά και στο lifestyle της. 

 
 
 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM
Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

It's Viral / Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από την κίνηση, σημειώνοντας ότι έλαβε «ένα μεγάλο email που εξηγούσε τι περνούσε η Χάθαγουεϊ εκείνη την περίοδο και ζητούσε συγγνώμη για τη δύσκολη συνέντευξη»
THE LIFO TEAM