Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν

Πολιτικό beef για την «Emily in Paris»: «Χαλάρωσε», λέει ο δήμαρχος Ρώμης στον Μακρόν Facebook Twitter
H Emily in Paris μετακομίζει στη Ρώμη για την επόμενη σεζόν
0

Πολιτικό ευρωπαϊκό beef έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για την «Emily in Paris», την δημοφιλέστατη σειρά του Netflix.

Παρίσι και Ρώμη ερίζουν για την όμορφη, χαριτωμένη και αφελή Αμερικανίδα Έμιλι που ζει το ευρωπαϊκό όνειρο στη γαλλική πρωτεύουσα αρχικά - μέχρι που ο δρόμος της την φέρνει στην αιώνια πόλη.

Την κόντρα ξεκίνησε ο Εμανουέλ Μακρόν, όταν σε δηλώσεις του επέμεινε πως η Έμιλι πρέπει να επιστρέψει στο Παρίσι και πως δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκεται στη Ρώμη. Στην ίδια συνέντευξη στο Variety, ο Γάλλος πρόεδρος είπε ακόμη ότι θα «πολεμήσει σκληρά» για να φέρει την Έμιλι πίσω στο Παρίσι.

«Χαλάρωσε», του απάντησε άμεσα ο δήμαρχος της Ρώμης, μην αφήνοντας αναπάντητη μια τέτοια πρόκληση: «Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν μην ανησυχείς: η Έμιλι τα πάει πολύ καλά στη Ρώμη», απάντησε ο Γκουαλτιέρι. «Και δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά: ας την αφήσουμε να επιλέξει», πρόσθεσε.

Η σειρά, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix, αφηγείται την ιστορία της Αμερικανίδας Έμιλι Κούπερ που ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Η Έμιλι, ωστόσο, πρόκειται να μετακομίσει από το Παρίσι στη Ρώμη την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter Roma την Τετάρτη, ο Γκουαλτιέρι προειδοποίησε τον Γάλλο πρόεδρο να μην «εκφοβίσει και να μην παρέμβει στα σχέδια παραγωγής του Netflix» για την επόμενη σεζόν της σειράς. Ο Γκουαλτιέρι είπε επίσης ότι μίλησε για τα σχόλια του Μακρόν με τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό και γέλασαν και οι δύο γι' αυτό. «Βλέπουμε τη μετακόμιση της Έμιλι στη Ρώμη ως επιβεβαίωση ότι η πόλη μας γίνεται όλο και πιο σημαντική και είμαστε αρκετά χαλαροί σχετικά με τις αποφάσεις παραγωγής του Netflix. Ξέρουν τι κάνουν», είπε, προσθέτοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύουμε ότι ο κ. Μακρόν πρέπει απλώς να χαλαρώσει».

Με πληροφορίες από Politico

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πλοίο βυθίστηκε γιατί καπετάνιος ήταν γυναίκα»: Κατακραυγή για σεξιστικά σχόλια στη Νέα Ζηλανδία

Διεθνή / «Το πλοίο βυθίστηκε γιατί καπετάνιος ήταν γυναίκα»: Κατακραυγή για σεξιστικά σχόλια στη Νέα Ζηλανδία

Οι «ναύαρχοι της πολυθρόνας» να σταματήσουν να μιλούν για το ναυάγιο του Manawanui, ζήτησε η υπουργός Άμυνας - Επιθέσεις κατά ενστόλων γυναικών μετά το ναυάγιο
LIFO NEWSROOM
Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Διεθνή / Η Τέιλορ Σουίφτ και η Ντόλι Πάρτον κάνουν δωρεά $5 εκατ. η κάθε μία στους πληγέντες των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον

Λίγο καιρό πριν η Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία, συνεχίζοντας το έργο στήριξης κάθε πόλης που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας της
LIFO NEWSROOM