Η Βρετανική κυβέρνηση μοιράστηκε «κατά λάθος» το e-mail του Μπερνάρ Αρνό

Η Βρετανική κυβέρνηση μοιράστηκε «κατά λάθος» το e-mail του Μπερνάρ Αρνό Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA, αρχείου
0

Η Βρετανική κυβέρνηση μοιράστηκε κατά λάθος την ηλεκτρονική διεύθυνση του Μπερνάρ Αρνό και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. 

Το λάθος έγινε από υπάλληλο του υπουργείου Επιχειρήσεων και Εμπορίου, που ήθελε να μοιραστεί πληροφορίες για την διεθνή επενδυτική σύνοδο κορυφής του Λονδίνου. 

Δυστυχώς για τον ίδιο, όμως, κοινοποίησε παράλληλα το e-mail και στον Μπερνάρ Αρνό, με αποτέλεσμα η ηλεκτρονική του διεύθυνση να φαίνεται σε όλους τους παραλήπτες της επικοινωνίας. 

Ο Αρνό, που πρόσφατα έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου άνδρα στον κόσμο από τον Έλον Μασκ, είναι ο CEO του οίκου μόδας LVMH, στον οποίο ανήκουν δεκάδες μάρκες πολυτελείας, όπως η Dior, η Fendi, η Givenchy και πολλές άλλες. 

Μάλιστα, πέρα από τον ισχυρό άνδρα της Louis Vitton,  «θύματα» αυτής της γκάφας ήταν και αρκετοί άλλοι παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου, που τώρα μάλλον θα πρέπει να φτιάξουν μία νέα ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Εκπρόσωπος του υπουργείου Επιχειρήσεων και Εμπορίου δήλωσε ότι ήδη έχουν αναφέρει το περιστατικό στην αντίστοιχη ρυθμιστική αρχή. 

«Ήταν αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθους και ζητούμε συγγνώμη από όσους επηρεάστηκαν». 

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλον Μασκ: Η μετοχή της Tesla πέφτει μετά την απογοητευτική παρουσίαση των ρομποταξί

Διεθνή / Έλον Μασκ: Η μετοχή της Tesla πέφτει μετά την απογοητευτική παρουσίαση των ρομποταξί

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για το μέλλον, το οποίο περιλαμβάνει τα Cybercabs, αυτόνομα οχήματα δύο θέσεων που θα μεταφέρουν επιβάτες χωρίς τιμόνι ή πεντάλ
LIFO NEWSROOM
βηρυτος

Διεθνή / Πυρομαχικά αμερικανικής κατασκευής χρησιμοποιήθηκαν στην ισραηλινή επίθεση στο κέντρο της Βηρυτού

Ο Guardian επισημαίνει ότι πρόκειται για το πιο θανατηφόρο χτύπημα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου από τότε που ξεκίνησαν οι μάχες μεταξύ Χεζμπολάχ και Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Politico: Η ΕΕ βοηθά την Τουρκία σε βίαιες απελάσεις μεταναστών σε Συρία και Αφγανιστάν

Διεθνή / Politico: Η ΕΕ βοηθά την Τουρκία σε βίαιες απελάσεις μεταναστών σε Συρία και Αφγανιστάν

Η ΕΕ έχει διαθέσει πάνω από 11 δισεκατομμύρια ευρώ στην Τουρκία για να βοηθήσει τη χώρα να φιλοξενήσει σχεδόν 4 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία και άλλες χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση
LIFO NEWSROOM
Τι είναι η Nihon Hidankyo που πήρε Νόμπελ Ειρήνης- Η σημασία των Χιμπακούσα στην Ιαπωνία και οι προκλήσεις

Διεθνή / Τι είναι η Nihon Hidankyo που πήρε Νόμπελ Ειρήνης- Η σημασία των Χιμπακούσα στην Ιαπωνία και οι προκλήσεις

Οι χιμπακούσα και τα μέλη της οργάνωσης γνωρίζουν ότι ο δρόμος προς έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά όπλα είναι δύσκολος, αλλά οι προσπάθειές τους συνεχίζουν να εμπνέουν ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ