Νικ Κάνον: «Πήγα σε πάρτι του Diddy όταν ήμουν μόλις 16»- Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Νικ Κάνον: «Πήγα σε πάρτι του Diddy όταν ήμουν μόλις 16»- Η αποκάλυψη του ηθοποιού Facebook Twitter
0

Ο Νικ Κάνον έκανε μια απροσδόκητη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο "The Breakfast Club" αυτήν την εβδομάδα. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ήταν μόλις 16 ετών όταν παρευρέθηκε στο πρώτο του πάρτι που διοργάνωσε ο Diddy, αλλά διαβεβαίωσε ότι «δεν συνέβη τίποτα κακό».

Ο 44χρονος Cannon, συζητώντας με τους παρουσιαστές DJ Envy και Charlamagne tha God, αναφέρθηκε στα διαβόητα πλέον πάρτι του Diddy, τα οποία κάποτε θεωρούνταν τα πιο περιζήτητα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, αλλά τώρα συνδέονται με τις νομικές περιπέτειες του γνωστού mogul της μουσικής. Ο Cannon εξήγησε ότι, παρόλο που ήταν πολύ νέος, τίποτα επιλήψιμο δεν συνέβη στο συγκεκριμένο πάρτι, πέρα από το γεγονός ότι διασκέδαζε χορεύοντας.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται εν μέσω των σοβαρών κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Diddy, ο οποίος αναμένει τη δίκη του τον Μάιο του επόμενου έτους, κατηγορούμενος για σεξουαλική εκμετάλλευση και εκβιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς υπαινίσσονται ότι ενδέχεται να προστεθούν και νέες κατηγορίες στην υπόθεση.

Ο Diddy, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, υπέβαλε πρόσφατα αίτημα για αποφυλάκιση ενόψει της δίκης του, αλλά οι δικαστές δεν την έκαναν δεκτή.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM
Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

It's Viral / Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για μία αμήχανη συνέντευξη του 2012

Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από την κίνηση, σημειώνοντας ότι έλαβε «ένα μεγάλο email που εξηγούσε τι περνούσε η Χάθαγουεϊ εκείνη την περίοδο και ζητούσε συγγνώμη για τη δύσκολη συνέντευξη»
THE LIFO TEAM