Ελλάδα - Ιρλανδία: Νίκη με 2-0 μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους στο Γ. Καραϊσκάκη

Ελλάδα - Ιρλανδία: Νίκη με 2-0 μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους στο Γ. Καραϊσκάκη Facebook Twitter
0

Η Εθνική Ελλάδος εξασφάλισε την τέταρτη νίκη της στο Nations League, νικώντας με 2-0 την Ιρλανδία, μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπακασέτας και Μάνταλος, αφιερώνοντάς τα στον Τζορτζ Μπάλντον.

Πλέον, η Εθνική Ελλάδας περιμένει την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου. Η γαλανόλευκη φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την Αγγλία, την οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενη αγωνιστική (14/11).

Σε ακόμα ένα παιχνίδι στην εποχή Γιοβάνοβιτς, η Εθνική Ελλάδας έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας διψήφιες τελικές προσπάθειες, αλλά οι διεθνείς έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Κέλεχερ.

Στο 48′ ο Μπακασέτας σούταρε με το δεξί λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 91′ ο Κέλεχερ έκανε λάθος ενώ είχε βγει από την περιοχή και ο Μάνταλος με πλασέ στην κενή εστία σφράγισε το τρίποντο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ (4 αγωνιστικές)

Ελλάδα 12
Αγγλία 9
Ιρλανδία 3
Φινλανδία 0

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιακός, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (82′ Μάνταλος), Σιώπης, Μασούρας (65′ Πέλκας), Μπακασέτας (72′ Ζαφείρης), Τζόλης (82′ Τσιμίκας), Παυλίδης (72′ Δουβίκας).

Ιρλανδία (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’ Σέι, Κόλινς, Σκέιλς, Μπρέιντι, Κούλεν, Σμόντικς (73′ Τζόνστον), Νάιτ, Ογκμπένε (57′ Εμποσέλε), Πάροτ, Φέργκιουσον (57′ Τέιλορ).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM