Ο Γουίλεμ Νταφόε ξανά στην Ελλάδα: «Αγαπώ τον χρόνο που περνάω εδώ»

Ο Γουίλε Νταφόε ήρθε ξανά στην Ελλάδα: «Αγαπώ τον χρόνο που περνάω εδώ» δήλωσε Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Την Ελλάδα επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά ο Γουίλεμ Νταφόε, εκφράζοντας σε δηλώσεις του, πόσο αγαπάει τη χώρα και τους φίλους που έχει.

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Γουίλεμ Νταφόε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Αnt1, που τον συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις δύο τελευταίες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things» και «Kinds of kindness», ήρθε στην Ελλάδα και το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, για να παραβρεθεί στα 15α Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, όπου και του απονεμήθηκε το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου.

«Δεν ξέρω αν νιώθω Έλληνας, αλλά αγαπώ τον χρόνο που περνάω στην Ελλάδα και έχω πολλούς Έλληνες φίλους», δήλωσε ο Γουίλεμ Νταφόε και στην πορεία συμπλήρωσε, για τον Γιώργο Λάνθιμο, ότι: «Με τον Γιώργο Λάνθιμο συνεργαστήκαμε το προηγούμενο καλοκαίρι και ήταν υπέροχα».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: «Όταν τον είδα πρώτη φορά τρελάθηκα, ένιωσα ότι ήταν δικός μου»

It's Viral / Η Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του παιδιού της: «Όταν τον είδα πρώτη φορά τρελάθηκα, ένιωσα ότι ήταν δικός μου»

«Εκείνος ήξερε ότι ήμουν η μαμά του και ζήλευε τα άλλα παιδάκια που έρχονταν να παίξουν μαζί μου» θυμάται η ηθοποιός για τις πρώτες επισκέψεις που του έκανε, όσο ο γιος της ζούσε στην Αφρική
THE LIFO TEAM
Μια 6χρονη ήθελε κούκλες που να της μοιάζουν- Σήμερα κερδίζει πάνω από 100.000$

It's Viral / Μια 6χρονη ήθελε κούκλες που να της μοιάζουν- Σήμερα κερδίζει πάνω από 100.000$

Το 2022, η εταιρεία σημείωσε κέρδη που ξεπέρασαν τις έξι ψηφίες, και, αν και η οικογένεια δεν αποκάλυψε τα ακριβή έσοδα του 2023, είναι σαφές ότι η επιχείρηση συνεχίζει να αναπτύσσεται
THE LIFO TEAM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM