ΣΕΙΣΜΟΣ

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Facebook Twitter
Megan Thee Stallion / EPA
0

Η Megan Thee Stallion ανακοίνωσε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο «In Her Words».

Η διάσημη Αμερικανίδα ράπερ, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε το ντοκιμαντέρ. Όπως σημείωσε η Megan Thee Stallion, θα προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, στις 31 Οκτωβρίου.

Το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται τη ζωή της 29χρονης ράπερ, την άνοδο της στη μουσική βιομηχανία, όπου μετρά μέχρι στιγμής αμέτρητες επιτυχίες, αλλά και τη συνεχή της εξέλιξη ως καλλιτέχνιδα. Το ντοκιμαντέρ «Megan Thee Stallion: In Her Words» αναμένεται να αναδείξει την πολύπλευρη γυναίκα πίσω από την περσόνα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σύνοψη της ταινίας.

«Ακολουθήστε το ταξίδι της γεννημένης στο Χιούστον ράπερ, στον δρόμο προς την κορυφή, καθώς διαχειρίζεται αποφασιστικά τη φήμη, τη θλίψη, την πίεση και την επιτυχία. Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, με έναν δυνατό τρόπο, επιτρέποντας στους θαυμαστές να γνωρίσουν την αληθινή Megan Pete», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

TV & Media
0

ΣΕΙΣΜΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM