ΓΙΑΧΙΑ ΣΙΝΟΥΑΡ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία» Facebook Twitter
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην παράσταση «Φάλαινα»
0

Για την συγκλονιστική μεταμόρφωση του, για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Φάλαινα», μίλησε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Οι εικόνες από την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, με τον ίδιο στις δηλώσεις του αμέσως μετά την πρεμιέρα, να αναφέρεται σε όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για να «μεταμορφωθεί» στον ρόλο του. «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία. Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος», ανέφερε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός τόνισε πως «το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι σημαντικό». «Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι το σημαντικό, αυτό είναι μη υποφερτό μέσα μου συναισθηματικά. Με κέρδισε σε αυτόν τον ρόλο ότι μιλάει για τους ανθρώπους, που θεωρούμε ότι αύριο θα είμαστε εδώ», συμπλήρωσε μιλώντας στις κάμερες εκπομπών.

Τέλος μιλώντας για την παράσταση, ο ηθοποιός ανέφερε «δόξα τω Θεώ γι’ αυτό που ονειρευτήκαμε για το υπέροχό μας έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βοηθούν ο ένας τον άλλο. Εύχομαι η κοινωνία μας να μπορούσε να αλλάξει για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο περισσότερο».

TV & Media
0

ΓΙΑΧΙΑ ΣΙΝΟΥΑΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM