Eurovision 2025: Ξεκίνησαν οι υποβολές των προτάσεων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Eurovision 2025: Ξεκίνησαν οι υποβολές των προτάσεων για την εκπροσώπηση της χώρας Facebook Twitter
0

Σε ρυθμούς Eurovision μπαίνει σταδιακά η ΕΡΤ, η οποία με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ξεκινούν σήμερα οι υποβολές των προτάσεων για την εκπροσώπηση της χώρας.

Λίγο καιρό πριν έγινε γνωστό πως για την φετινή Eurovision, η ΕΡΤ θα έστελνε ανοιχτή πρόσκληση στους δημιουργούς που ενδιαφέρονται, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εκπροσώπηση της χώρας στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό. Από τις προτάσεις αυτές, η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε διεξαγωγή ελληνικού τελικού μετά από χρόνια.

Στη συνέχεια οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στην Ελβετία, τον Μάιο του 2025. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, οι προτάσεις ξεκίνησαν να υποβάλλονται σήμερα, με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 24:00.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision

Η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της συμμετοχής στον 69o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει πρόταση προκειμένου να λάβει μέρος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού και του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Εurovision 2025, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, από 13 έως 17 Μαΐου 2025», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ΕΡΤ.

«Οι προτάσεις υποβάλλονται από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 24:00. Η πρόσκληση συμμετοχής, όπως και η φόρμα υποβολής προτάσεων, είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο http://company.ert.gr/eurovision2025», καταλήγει.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM