Λίαμ Πέιν: Το παιδί μας θα δει όσα γράφονται για τον πατέρα του, λέει η πρώην σύντροφός του

Λίαμ Πέιν: Το παιδί μας θα δει όσα γράφονται για τον πατέρα του, λέει η πρώην σύντροφός του Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram / @cherylofficial
0

Το παιδί μας θα δει μια μέρα όσα γράφονται σήμερα για τον πατέρα του, λέει η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Σέριλ Τουίντι, περιγράφοντας την κάλυψη του θανάτου του από τα μέσα ενημέρωσης ως «απεχθής».

Ο πατέρας του τραγουδιστή, Τζεφ Πέιν, ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή την Παρασκευή για να οργανώσει τον επαναπατρισμό της σορού του 31χρονου γιου του. Εθεάθη να βγαίνει από το ξενοδοχείο CasaSur Palermo, όπου ο τραγουδιστής πέθανε μετά από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου την Τετάρτη.

Ο Πέιν εθεάθη να επισκέπτεται αφιερώματα που άφησαν θαυμαστές έξω από το ξενοδοχείο, να διαβάζει γράμματα και να σταματά γύρω από λουλούδια, φωτογραφίες και κεριά που είχαν αφήσει οι θαυμαστές του γιου του.

Η Τουίντι, πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud, εξέφρασε ανησυχίες την Παρασκευή για την προστασία του επτάχρονου γιου της Μπέαρ, με τον Λίαμ Πέιν και επέκρινε την «εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης» για τον θάνατο του σταρ.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, είπε: «Καθώς προσπαθώ να επεξεργαστώ αυτό το γεγονός που συντρίβει τη γη και να παλεύω με τη δική μου θλίψη σε αυτήν την απερίγραπτα επώδυνη στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ευγενικά ότι έχουμε χάσει έναν άνθρωπο.

Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο αστέρας της ποπ και διασημότητα, ήταν γιος, αδερφός, θείος, αγαπητός φίλος και πατέρας του 7χρονου γιου μας.

Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο τη σκέψη μου είναι ότι μια μέρα ο Μπέαρ θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης που έχουμε δει τις τελευταίες δύο ημέρες. Ραγίζει την καρδιά μου ακόμη περισσότερο που δεν μπορώ να τον προστατέψω από αυτό στο μέλλον του».

Η ανάρτηση έγινε δίπλα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον Πέιν, με τον οποίο είχε σχέση μεταξύ 2016 και 2018, και του γιου τους.

Η Σέριλ γράφει ακόμα: «Σας ικετεύω να σκεφτείτε τι χρησιμεύουν ορισμένες από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όσους μένουν πίσω μαζεύοντας τα κομμάτια τους. Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το δικό σας παιδί ή η οικογένειά σας. Παρακαλώ, δώστε στον Λίαμ τη λίγη αξιοπρέπεια που του έμεινε μετά το θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους εν ειρήνη».

Η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Κέιτ Κάσιντι, είπε ότι ήταν σε «πλήρη απώλεια» μετά τον θάνατό του. «Τίποτα σχετικά με τις τελευταίες μέρες δεν ήταν αληθινό», είπε σε μια ανάρτησή της στο δικό της Instagram story.

«Λιάμ, άγγελέ μου, είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ Λίαμ».

Το Σάββατο, η αδερφή του Λίαμ Πέιν, Ρουθ Γκίμπινς απέτισε φόρο τιμής στον «καλύτερο αδελφό και φίλο που θα έχω ποτέ». «Ο εγκέφαλός μου παλεύει να προλάβει τι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνω πού πήγατε», έγραψε. «Δεν νιώθω ότι αυτός ο κόσμος ήταν αρκετά καλός ή αρκετά ευγενικός μαζί σου, και αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια, έπρεπε να προσπαθήσεις πραγματικά σκληρά για να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε στόχευαν. Ήθελες απλώς να σε αγαπούν και να κάνεις τον κόσμο χαρούμενο με τη μουσική σου. Ποτέ δεν πίστεψες ότι ήσουν αρκετά καλός, ελπίζω να μπορείς τώρα να δεις αυτή την έκρηξη αγάπης που δεν έλαβες ποτέ όσο ζούσες».

«Σε ευχαριστώ που άλλαξες τη ζωή μου, σε ευχαριστώ για τις απίστευτες αναμνήσεις, σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος αδερφός και φίλος που θα έχω ποτέ».

Ο μεγιστάνας της μουσικής Σάιμον Κόουλ είπε ότι ήταν «πραγματικά συντετριμμένος» μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, προσθέτοντας ότι ένιωθε «πληγωμένος» και «άδειος». «Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνηση σου», έγραψε σε μια δήλωση στο Instagram.

Ο Πέιν πέθανε από πολλαπλά τραύματα και «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία», σύμφωνα με τη νεκροψία. Η εθνική ποινική και σωφρονιστική εισαγγελία της Αργεντινής δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό ως «αδιευκρίνιστο θάνατο».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Λίαμ Πέιν πιθανότατα προμηθεύτηκε ναρκωτικά από υπάλληλο του ξενοδοχείου πριν την πτώση του

Διεθνή / «Ο Λίαμ Πέιν πιθανότατα προμηθεύτηκε ναρκωτικά από υπάλληλο του ξενοδοχείου πριν την πτώση του»

Οι αρχές προβληματίζονται για όσα προηγήθηκαν του θανάτου του - Ο 31χρονος είχε μεθύσει και ενοχλούσε με τη συμπεριφορά του πελάτες του ξενοδοχείου, λένε μάρτυρες
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

mohament-al-fayed

Διεθνή / Αλ Φαγέντ: Μόλις 2 από τις 21 κατηγορίες για βιασμούς έφθασαν στην εισαγγελία, όσο ήταν ζωντανός

Ερωτήματα για τον ρόλο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη Βρετανία, καθώς συνολικά 21 γυναίκες είχαν υποβάλλει καταγγελίες εναντίον του Αλ Φαγέντ όσο ήταν στη ζωή
LIFO NEWSROOM
Ο Λίαμ Πέιν πιθανότατα προμηθεύτηκε ναρκωτικά από υπάλληλο του ξενοδοχείου πριν την πτώση του

Διεθνή / «Ο Λίαμ Πέιν πιθανότατα προμηθεύτηκε ναρκωτικά από υπάλληλο του ξενοδοχείου πριν την πτώση του»

Οι αρχές προβληματίζονται για όσα προηγήθηκαν του θανάτου του - Ο 31χρονος είχε μεθύσει και ενοχλούσε με τη συμπεριφορά του πελάτες του ξενοδοχείου, λένε μάρτυρες
LIFO NEWSROOM