Νετανιάχου: «Σοβαρό λάθος» της Χεζμπολάχ η απόπειρα εναντίον μου

Νετανιάχου: «Σοβαρό λάθος» της Χεζμπολάχ η απόπειρα εναντίον μου Facebook Twitter
0

«Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να με δολοφονήσουν, εμένα και τη σύζυγό μου, σήμερα, έκαναν ένα σοβαρό λάθος», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου λίγες ώρες μετά την απόπειρα εναντίον της κατοικίας του.

Αφού δημοσιοποίησε ένα βίντεο λίγη ώρα μετά την απόπειρα εναντίον του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επανήλθε με νέα δήλωση μερικές ώρες αργότερα, επισημαίνοντας πως η απόπειρα της φιλοϊρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ να δολοφονήσει τον ίδιον και τη σύζυγό του σήμερα ήταν «σοβαρό λάθος».

Παρότι το drone δεν βρήκε στόχο, σε παρακείμενο κτήριο προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

«Οι σύμμαχοι του Ιράν που προσπάθησαν να με δολοφονήσουν, εμένα και τη σύζυγό μου, σήμερα, έκαναν ένα σοβαρό λάθος», ανέφερε ο Νετανιάχου σε μια δήλωση. «Λέω στους Ιρανούς και στους εταίρους τους του άξονα του κακού: όποιος κάνει κακό σε πολίτες του Ισραήλ θα πληρώσει υψηλό τίμημα», πρόσθεσε.

Καμία από τις οργανώσεις που εκτοξεύουν πυρά εναντίον του Ισραήλ τον τελευταίο χρόνο, περιλαμβανομένης της υποστηριζόμενης από το Ιράν Χεζμπολάχ, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Διεθνή / Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Ο ρόλος του Μοχάμεντ Σινουάρ θεωρείται κομβικός για την πορεία του πολέμου στη Γάζα - Οι συζητήσεις για την επιλογή διαδόχου θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, δηλώνουν στελέχη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM
mohament-al-fayed

Διεθνή / Αλ Φαγέντ: Μόλις 2 από τις 21 κατηγορίες για βιασμούς έφθασαν στην εισαγγελία, όσο ήταν ζωντανός

Ερωτήματα για τον ρόλο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη Βρετανία, καθώς συνολικά 21 γυναίκες είχαν υποβάλλει καταγγελίες εναντίον του Αλ Φαγέντ όσο ήταν στη ζωή
LIFO NEWSROOM