Ο Φειδίας Παναγιώτου κάλεσε τους μαθητές της Λευκωσίας σε διαδήλωση αλλά «πήγε μόνος του»

Ο Φειδίας Παναγιώτου κάλεσε τους μαθητές της Λευκωσίας σε διαδήλωση αλλά «πήγε μόνος του» Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube / Fidias
0

Ο Φειδίας Παναγιώτου προσπάθησε να οργανώσει μια διαδήλωση εναντίον της απόφασης για τη χρήση κινητών στα σχολεία.

Παρά το γεγονός ότι κάλεσε τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων στη Λευκωσία, ο Φειδίας Παναγιώτου κατέληξε να πάει μόνος του στην πλατεία που είχε δώσει ραντεβού, συνοδευόμενος από παρέα 5-6 ατόμων.

Η διδακτική ώρα για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια ολοκληρώνεται στις 13:35. Ωστόσο, ο Φειδίας Παναγιώτου προέτρεψε τους μαθητές να φύγουν την τελευταία ώρα του μαθήματος, για να διαδηλώσουν στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λευκωσίας.

@fidiaspanayiotou

Όλοι στις 1:00 μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας να διαδηλώσουμε

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Ρεπορτάζ του κυπριακού Sigma Live, αναφέρει ότι ο Φειδίας Παναγιώτου πήγε «μόνος του στη διαμαρτυρία για τα κινητά», παραθέτοντας πλάνα από την πλατεία.

Αν και μετρά έναν μεγάλο αριθμό ακολούθων στα social media, o ευρωβουλευτής που έκανε την έκπληξη με την εκλογή του, δεν έπεισε το διαδικτυακό κοινό του, με τα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, όταν καλούσε τους μαθητές στη διαδήλωση. Μία ώρα μετά το ρεπορτάζ του κυπριακού σταθμού, ο Φειδίας Παναγιώτου έκανε Live μετάδοση στο TikTok, δείχνοντας πλάνα από τη συγκέντρωση μερικών μαθητών στην πλατεία.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράμα: Ξεκινούν χολιγουντιανά γυρίσματα με Βενσάν Κασέλ, Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς - Ταινία του Netflix για την κλιματική αλλαγή

Ελλάδα / Στον Βώλακα της Δράμας Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς, Βενσάν Κασέλ για τη νέα ταινία του Netflix

Απόλυτη μυστικότητα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρόμαν Γαβρά με αστέρες του Χόλιγουντ - Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή - Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
LIFO NEWSROOM