Θεσσαλονίκη: Στις 12 η δοκιμαστική πτήση του «Ζευς»

Θεσσαλονίκη: Στις 12 η δοκιμαστική πτήση του «Ζευς» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Για το μεσημέρι, σήμερα Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη, η δοκιμαστική πτήση του F-16, εν όψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, σήμερα Πέμπτη, στις 12, θα πραγματοποιηθεί, στη Θεσσαλονίκη, δοκιμαστική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς». Η δοκιμαστική πτήση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια της πτήσης του F-16 πάνω από τη Θεσσαλονίκη, ο πιλότος του απευθύνει ένα μήνυμα για την εθνική επέτειο, που μεταδίδεται μέσω της ΕΡΤ σε όλους όσοι παρακολουθούν.

Οι δοκιμαστικές πτήσεις της αεροπορίας για την παρέλαση έχουν ξεκινήσει από χθες, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται το επίκεντρο των εκδηλώσεων.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρά βρέφη - Αμαλιάδα: Και για τις πέντε περιπτώσεις η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία 

Ελλάδα / Νεκρά βρέφη - Αμαλιάδα: Στους 3 από τους 5 θανάτους ήταν παρούσα η 24χρονη, έρευνα για τους υπόλοιπους

Στους τρεις από τους πέντε θανάτους γνωρίζουμε ότι ήταν παρούσα η 24χρονη, για τους άλλους δύο γίνεται έρευνα - Στο προανακριτικό υλικό δεν φαίνεται εγκληματική ενέργεια – Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM
Νάουσα: Πέθανε νεογέννητο βρέφος εννέα ημερών

Ελλάδα / Νάουσα: Πέθανε νεογέννητο βρέφος εννέα ημερών

Η υπόθεση παρακολουθείται στενά, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει, αναμένεται να δώσει κρίσιμες απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατος του νεογνού
LIFO NEWSROOM