Αργεντινή: Αστυνομική έφοδος στο ξενοδοχείο που βρέθηκε νεκρός ο Λίαμ Πέιν

Αργεντινή: Αστυνομική έφοδος στο ξενοδοχείο που βρέθηκε νεκρός ο Λίαμ Πέιν Facebook Twitter
Λίαμ Πέιν / Φωτ.: Instagram
0

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες πραγματοποίησε έφοδο στο ξενοδοχείο όπου ο τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Προσωπικό του τμήματος ειδικών ερευνών πήγε στο ξενοδοχείο Casa Sur το βράδυ της Τετάρτης (23/10) για να πραγματοποιήσει την έφοδο που διέταξε το γραφείο του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, μετέδωσε το Associated Press. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αντικείμενα όπως σκληρούς δίσκους υπολογιστών και υλικό από κάμερες ξενοδοχείων, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο Λίαμ Πέιν, πατέρας ενός παιδιού, βρήκε τραγικό θάνατο στις 16 Οκτωβρίου μετά την πτώση του από το μπαλκόνι του δωματίου του στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην τουριστική συνοικία Παλέρμο. Η σορός του βρέθηκε στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου.

Ο 31χρονος πέθανε από πολλαπλές κακώσεις, εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία που προκλήθηκαν λόγω της πτώσης. Ένα άτομο που αυτοπροσδιορίστηκε ως εργαζόμενος στο ξενοδοχείο Casa Sur στο Μπουένος Άιρες είχε καλέσει την Άμεση Δράση της Αργεντινής ζητώντας «επείγουσα» βοήθεια πριν ο Λίαμ Πέιν πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. 

Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι ο Λίαμ Πέιν ήταν μόνος του και έπαθε «νευρικό κλονισμό» λόγω κατανάλωσης ουσιών που δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί πλήρως. Μετά τον θάνατο του Πέιν, η αστυνομία βρήκε ουσίες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, καθώς και διάφορα κατεστραμμένα αντικείμενα και έπιπλα, σύμφωνα με την εισαγγελία. Ο τραγουδιστής των One Direction είχε κοκαΐνη στον οργανισμό του, σύμφωνα με προκαταρκτική τοξικολογική έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον τοπικό Τύπο τη Δευτέρα και την οποία επιβεβαίωσε το Associated Press. Τα οριστικά αποτελέσματα δεν αναμένεται να δημοσιοποιηθούν για αρκετές εβδομάδες.

Το ξενοδοχείο Casa Sur έχει γίνει τόπος όπου οι θαυμαστές του Λίαμ Πέιν αποτίουν φόρο τιμής. Έχουν αφήσει λουλούδια, κεριά και φωτογραφίες του τραγουδιστή σε έναν αυτοσχέδιο βωμό γύρω από ένα δέντρο στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος αναγνώρισε τις «οδυνηρές πτυχές» του αποικιακού παρελθόντος της Βρετανίας, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος αναγνώρισε τις «οδυνηρές πτυχές» του αποικιακού παρελθόντος της Βρετανίας, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη

Η ομιλία του Κάρολου στη σύνοδο κορυφής των χωρών της Κοινοπολιτείας - Πίεση για οικονομικές αποζημιώσεις από χώρες της Καραϊβικής
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Τουρκία: Επίθεση εναντίον του φιλοκουρδικου κόμματος DEM στην Άγκυρα

Διεθνή / Τουρκία: Επίθεση εναντίον του φιλοκουρδικού κόμματος DEM στην Άγκυρα

Μετά από την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία, την οποία οι αρχές απέδωσαν στο ΡΚΚ και ενώ άνοιξε ξανά το θέμα των Κουρδων και του Οτσαλάν, άγνωστοι έσπασαν την είσοδο των γραφείων του DEM Parti στην Άγκυρα
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Γάζα: Το Ισραήλ στέλνει διαπραγματευτές στο Κατάρ, η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για ανακωχή υπό όρους

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ στέλνει διαπραγματευτές στο Κατάρ, η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για ανακωχή υπό όρους

Η Χαμάς αξιώνει το Ισραήλ να «δεσμευτεί σε κατάπαυση του πυρός», στην «αποχώρηση» των στρατευμάτων του από τον θύλακο και σε «σοβαρή συμφωνία για την ανταλλαγή» των ομήρων
LIFO NEWSROOM