Μαντόνα: Ποζάρει topless τρώγοντας σούπα

Μαντόνα: Ποζάρει topless και τρώει σούπα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μαντόνα απολαμβάνει, χωρίς τη μπλούζα της, ένα πιάτο γεμάτο με σούπα.  

Η Μαντόνα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά απο φωτογραφίες της μέσω Instastories στις οποίες απαθανατίζεται topless να απολαμβάνει τη σούπα της. 

Τα Instagram stories ξεκίνησαν από μια selfie που την δείχνει να ποζάρει τόπλες, ενώ φοράει ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και χαμογελάει στον φακό. Στην επόμενη εικόνα είναι full glam με πλεγμένες κοτσίδες, ένα εντυπωσιακό ασημένιο κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με σταυρό. Στη συνέχεια, κρατάει μια λευκή πετσέτα ώστε να καλύπτει το στήθος της, ενώ κρατάει ένα κουτάλι και ετοιμάζεται να φάει τη σούπα της. Η τελευταία εικόνα τη δείχνει να ετοιμάζεται να φάει, ενώ γέρνει προς τα εμπρός. 

Μαντόνα: Ποζάρει topless και τρώει σούπα Facebook Twitter
Μαντόνα: Ποζάρει topless και τρώει σούπα Facebook Twitter
Μαντόνα: Ποζάρει topless και τρώει σούπα Facebook Twitter

Η Μαντόνα είχε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σχετικά με την εικόνα και το σώμα της. Το 2014 αποκάλυψε ότι είχε μια σχέση «αγάπης/μίσους» με το σώμα της, λέγοντας στο Entertaiment Tonight:«Έχω μια σχέση αγάπης/μίσους με το σώμα μου.Κάποιες μέρες είμαι ευτυχισμένη με αυτό και άλλες μέρες... Δυστυχώς δεν γεννήθηκα με το σώμα της Ζιζέλ, οπότε πρέπει να δουλέψω γι' αυτό - αλλά δεν πειράζει». 

Και πιο πρόσφατα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το σώμα της, αφού αρρώστησε σοβαρά το 2023. Πέρυσι η Μαντόνα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για βακτηριακή λοίμωξη και κατέληξε να περάσει αρκετό χρόνο στην εντατική. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, αφού είχε βγει από το νοσοκομείο, η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της γιορτάζοντας το σώμα της, όπου χόρευε αργά με το εμβληματικό τραγούδι της «Lucky Star».Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Το να είμαι σε θέση να κουνήσω το σώμα μου και να χορέψω έστω και λίγο με κάνει να νιώθω σαν την πιο τυχερή σταρ στον κόσμο». 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης

It's Viral / Γιώργος Καπουτζίδης: Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος άφησε το σχόλιό του για τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου στην Ελλάδα, που δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους
THE LIFO TEAM