Υπόθεση Πελικό: «Σταμάτησα σε βενζινάδικο και τη βίασα, ήταν φαντασίωσή μου», είπε ο βιαστής σύζυγος

Υπόθεση Πελικό: «Σταμάτησα σε βενζινάδικο και τη βίασα, κανείς δε μας είδε, ήταν φαντασίωσή μου», είπε ο βιαστής σύζυγος Facebook Twitter
0

Μόλις μία ημέρα μετά τη συγκλονιστική τοποθέτηση της Ζιζέλ Πελικό για τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στη δίκη των πολλαπλών βιασμών της, ο βασικός κατηγορούμενος και πρώην σύζυγός της, Ντομινίκ Πελικό, περιέγραψε ανερυθρίαστα στο δικαστήριο έναν από τους βιασμούς κατά της συζύγου του. 

Την Πέμπτη ο «ενορχηστρωτής» των βιασμών της ναρκωμένης Ζιζέλ Πελικό ομολόγησε ενώπιον των δικαστών στο ποινικό δικαστήριο της Αβινιόν πως βίασε τη σύζυγό του σε ένα πρατήριο καυσίμων, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινητόδρομου κατά την επιστροφή τους από διακοπές στο νησί Ιλ ντε Ρε, το οποίο βρίσκεται στον Ατλαντικό ωκεανό. «Ήταν μια φαντασίωσή μου. Επιστρέφαμε από το  Ιλ ντε Ρε και σταμάτησα σε ένα βενζινάδικο και τη βίασα. Κανείς δε μας είδε, αυτό δεν συνέβη μπροστά σε κανέναν άλλο», δήλωσε στο δικαστήριο ο 71χρονος συνταξιούχος ηλεκτρολόγος.

Αργότερα, ένας από τους 50 κατηγορούμενους για τους βιασμούς της Ζιζέλ, ο 47χρονος Αμπντελάι Νταλάλ, ομολόγησε πως βίασε τη Ζιζέλ δύο φορές στο ίδιο σημείο που τη βίασε και ο Πελικό. Ο κατηγορούμενος, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη το 2018, ομολόγησε ότι βίασε την 72χρονη στο βενζινάδικο του αυτοκινητόδρομου δύο φορές και μάλιστα, την πρώτη φορά τον μετέφερε εκεί η σύντροφός του και τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

«Όπως μιλάω τώρα, ναι, υπήρξαν δύο βιασμοί. Αλλά ακόμα και τώρα, δεν ξέρω γιατί πήγα εκεί», ανέφερε στο δικαστήριο ο 47χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε πως γνώρισε τον Πελικό από την πλατφόρμα για swingers (ανταλλαγής συντρόφων) Coco.fr. Ο ίδιος, ανέφερε πως ο βασικός κατηγορούμενος τού είπε να μην ανησυχεί για το αν χρειάζεται να φορέσει προφυλακτικό και του είχε αποκαλύψει ότι έχει ναρκώσει τη σύζυγό του.

Όταν ο Ντομινίκ Πελικό ρωτήθηκε από το δικαστήριο για τους ισχυρισμούς του 47χρονου είπε: «Πρώτα θα ήθελα να πω πως λυπάμαι που τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Επίσης, θέλω να πω ότι είναι ο πρώτος που λέει τα πράγματα όπως είναι. Ναι, του είπα να μην ανησυχεί για το προφυλακτικό».

Ο Στεφάν Μπαμπονό, ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ζιζέλ Πελικό, ανέφερε στο δικαστήριο πως ο βασικός κατηγορούμενος την είχε οδηγήσει στο βενζινάδικο για να τη βιάσουν φορτηγατζήδες. Όμως, ο 71χρονος βασικός κατηγορούμενος επέμεινε ότι «κανένας άλλος δεν είχε εμπλακεί», παρά μόνο ο ίδιος στον συγκεκριμένο βιασμό του θύματος.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος αναγνώρισε τις «οδυνηρές πτυχές» του αποικιακού παρελθόντος της Βρετανίας, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος αναγνώρισε τις «οδυνηρές πτυχές» του αποικιακού παρελθόντος της Βρετανίας, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη

Η ομιλία του Κάρολου στη σύνοδο κορυφής των χωρών της Κοινοπολιτείας - Πίεση για οικονομικές αποζημιώσεις από χώρες της Καραϊβικής
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ