Αμαλιάδα: «Το είχε κατασκοτώσει ο σύντροφος της μητέρας» - Αποκαλύψεις για το περιβάλλον που ζούσε η Ειρήνη

Αμαλιάδα: «Το είχε κατασκοτώσει ο σύντροφος της μητέρας» - Αποκαλύψεις για το περιβάλλον που ζούσε η Ειρήνη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αλλά και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Αμαλιάδας, στην οποία «πρωταγωνιστεί» η 24χρονη Ειρήνη.

Η 24χρονη είναι ο κοινός παρονομαστής στους θανάτους των μωρών στην Αμαλιάδα, καθώς υπενθυμίζεται πως δύο από τα βρέφη ήταν δικά της και πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών. Ωστόσο η Ειρήνη σύμφωνα με τον πρόεδρο του  Χαμόγελου του Παιδιού, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει η οικογένειά της.

«Από το 2017 άρχισε να δεχόμαστε αναφορές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η ανήλικη Ειρήνη και τα αδέλφια της. Δεν πρόκειται απλά για ένα δύσκολο περιβάλλον, οι αναφορές που έφταναν στον Χαμόγελο του Παιδιού ήταν φρικτές», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε λόγο για ένα κακοποιητικό περιβάλλον, καθώς όπως ανέφερε ο σύντροφος της μητέρας της Ειρήνης, κακοποιούσε την ίδια και τα αδέλφια της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο σύντροφος της μητέρας τους ήταν  ο «μεγάλος παράγοντας των προβλημάτων, ο οποίος είχε κακοποιήσει και είχε βιαιοπραγήσει κατά όλων των παιδιών».

Μάλιστα, αναφερόμενος στα παιδιά, ανέφερε πως «ένα αγοράκι που υπήρχε το είχε κατασκοτώσει ο σύντροφος», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος, σημείωσε πως παρότι σύντροφός είχε συλληφθεί από την αστυνομία, είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας και είχε ζητηθεί να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια, δεν άλλαξε κάτι.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected] 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Ελλάδα / Αμαλιάδα: Η νέα καταγγελία για βρέφος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα όσο ήταν με την 24χρονη

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του τελευταίου βρέφους που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Αύγουστο, του μικρού Παναγιώτη
LIFO NEWSROOM