Μακελειό στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 24 νεκροί και 40 τραυματίες από έκρηξη βόμβας

Μακελειό στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 24 νεκροί και 40 τραυματίες από έκρηξη βόμβας Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Τουλάχιστον 24 είναι οι νεκροί και περισσότεροι από 40 οι τραυματίες από την έκρηξη μιας βόμβας που έγινε σήμερα σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Κουέτα του νοτιοδυτικού Πακιστάν, σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά κι άλλους αξιωματούχους που επικαλείται το Reuters.

Το Πακιστάν βρίσκεται αντιμέτωπο με μία σειρά επιθέσεων από αποσχιστές ενόπλους στο νότο της χώρας, αλλά κι ένοπλους ισλαμιστές στα βορειοδυτικά της.

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής του Μπαλουτσιστάν Μουζάμ Ζαχ Ανσαρί δήλωσε ότι 24 άνθρωποι είναι νεκροί από την έκρηξη της βόμβας, μέχρι τώρα. “Ο στόχος ήταν στρατιωτικό προσωπικό από τη Σχολή Πεζικού”, ενώ αρκετοί από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσθεσε ο ίδιος. “Μέχρι τώρα 44 τραυματισμένοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο”, δήλωσε στο Reuters ο Δρ Ουασίμ Μπέιγκ, εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Μακελειό στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 24 νεκροί και 40 τραυματίες από έκρηξη βόμβας Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι “η έκρηξη έγινε στο εσωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμού, όταν μία ταχεία αμαξοστοιχία με προορισμό το Πεσαβάρ επρόκειτο ν’ αναχωρήσει από το σταθμό για τον προορισμό της”, δήλωσε ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής Μουχάμαντ Μπαλόχ.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την έκρηξη στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κουέτα, που είναι συνήθως γεμάτος από κόσμο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.

Με πληροφορίες από Reuters

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM