Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση σε οδηγό ΚΤΕΛ - Τον χτύπησε νεαρός

Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση σε οδηγό ΚΤΕΛ - Τον χτύπησε νεαρός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Επίθεση κατά οδηγού αστικού λεωφορείου των ΚΤΕΛ σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/4) στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το δρομολόγιο ήταν σε εξέλιξη, ένας νεαρός πήγε στον οδηγό και του είπε «τόσο σιγά θα το πας;», με τον οδηγό να απαντά πως αν δεν του αρέσει, μπορεί να κατέβει. Τότε, ο νεαρός χτύπησε τον οδηγό με γροθιά στο πρόσωπο και του έσκισε το φρύδι.

Ο νεαρός μαθητής κατέβηκε τελικά από το λεωφορείο και ο οδηγός αργότερα πήγε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός είναι 42 ετών και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Κιλκίς. Επιβάτης, που είδε το περιστατικό κάλεσε άμεσα την Αστυνομία, η οποία πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν.

Στη συνέχεια, ο 18χρονος, που κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη, ύστερα από την κατάθεση μήνυσης από τον οδηγό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη όμως, και ο οδηγός, καθώς ο νεαρός κατέθεσε και εκείνος μήνυση εναντίον του επίσης, για σωματική βλάβη.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες επιβάτης στη Χαλκδιική επιτέθηκε και απειλούσε οδηγό ΚΤΕΛ.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM