Η Hellas Direct ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις της Endeavor

Η Hellas Direct ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις της Endeavor Facebook Twitter
0

Η Hellas Direct, η νέα online ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που δραστηριοποιείται στην Αττική από τον Αύγουστο, εντάχθηκε εχθές στην ομάδα της Endeavor, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού "Endeavor International Selection Process". Ο παγκόσμιος οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί ήδη σε 14 χώρες, επέλεξε τους συνιδρυτές της Hellas Direct ανάμεσα στους καλύτερους επιχειρηματίες του κόσμου. Στόχος της Endeavor είναι να βοηθήσει και να καθοδηγήσει «επιχειρηματίες με αναπτυσσόμενες εταιρίες που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε επιχειρηματικούς ηγέτες και να απασχολούν εκατοντάδες».

Η παραπάνω διάκριση είναι άκρως τιμητική για την εταιρία και έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης βράβευσης ως η πιο καινοτόμα και καλύτερη νέα e-επιχείρηση από τα E-Volution Awards 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hellas Direct, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hellasdirect.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Hellas Direct:

Η Hellas Direct είναι μία καινούρια ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Λειτουργεί με διαφάνεια σε κάθε κίνηση και πιστεύει ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μία καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία.

Οι υπηρεσίες εξασφαλίζουν:

  • Γρήγορη και απλή ασφάλιση, online.
  • Ξεκάθαρες επιλογές με διάφανη τιμολόγηση.
  • Καθόλου μεσάζοντες και κρυφές χρεώσεις.
  • Ανταγωνιστικές τιμές για ασφαλείς οδηγούς.
  • 24/7 Εξυπηρέτηση και άμεση διαχείριση ζημιών.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ