«Στέρεψε» το νερό Λουτρακίου

«Στέρεψε» το νερό Λουτρακίου Facebook Twitter
1

«Στερεύει» η πηγή του νερού Λουτρακίου, αφού η Pepsico-Ηβη αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στην ξακουστή πηγή Καραντάνη. Η ιστορία της εμφιάλωσης από την πηγή αυτή ξεκινά από το 1926.

Η εταιρία έστειλε επιστολή στους 20 εργαζόμενους που έχουν μείνει στην επιχείρηση (μετά από πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που εφαρμόστηκε),  προσφέροντας τους δύο «εναλλακτικές». Ή να λάβουν τη νόμιμη αποζημίωση και να απολυθούν ή να συνεχίσουν να εργάζονται στις εγκαταστάσεις της Pepsico-Ηβη στα Οινόφυτα.

 

«Στέρεψε» το νερό Λουτρακίου Facebook Twitter

Οι εργαζόμενοι λένε ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από την επιχείρηση ότι θα κλείσει το εργοστάσιο ενώ είχαν ήδη υποστεί μειώσεις στους μισθούς και είχαν υπογράψει ατομικές συμβάσεις.

Η θυγατρική της αμερικανικής πολυεθνικής καταγράφει την τελευταία τριετία 65 εκατομμύρια ζημιές ενώ, σύμφωνα με την Καθημερινή,  μόνο από τη μονάδα στο Λουτράκι οι ζημίες εκτιμάται ότι την ίδια περίοδο έφτασαν τα 8 εκατ. ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Καποτε στο Λουτρακι οι οικογενειες ειχαν τα ιδια πλυντηρια 30 χρονια χωρις να εχουν παει ποτε για service ,το νερο ειχε ελαχιστα αλατα.Τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει η γευση (εμφιαλωμενου και βρυσης) και τα μπετονια που εβαζαν νερο απο γυρω περιοχες αρχιζαν να πιανουν αλατα , κατι που δεν συνεβαινε παλαιοτερα.Το καμπανακι εχει χτυπησει τουλαχιστον 5-7 χρονια....και να φανταστειτε οτι αρκετοι Κορινθιοι ελεγαν για τον Παπαδοπουλο οτι ειχε αρχισει εργα για να εχει η Κορινθος νερο απο το Λουτρακι ...και το λενε για θετικο.