Update: Aσθενής ο Διώτης

Update: Aσθενής ο Διώτης Facebook Twitter
1

Μέσω υπομνήματος έδωσε εξηγήσεις στον εισαγγελέα για την υπόθεση Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, δηλώνοντας ασθενής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμμένει σε όσα είχε πει και ζητά πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι.


Σήμερα καταθέτει στον οικονομικό εισαγγελέα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης;. Ο κ. Διώτης καλείται ως ύποπτος νόθευσης εγγράφου και σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να καταθέσει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για το επίμαχο στικάκι, που φέρεται να αντιγράφηκε στις 8 Ιουλίου του 2011, μετά δηλαδή τη θητεία του Γ. Ππαπακωνσταντίνου στο υπ. Οικονομικών και πριν αναλάβει το υπουργείο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναμένεται επίσης να επιμείνει ότι δεν κράτησε αντίγραφο του usb και πως περίμενε πολιτικές οδηγίες για το χειρισμό του μέχρι του το παρέδωσε στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Χθες στον εισαγγελέα κατέθεσε ο Ιωάννης Καπελέρης ο οποίος υποστήριξε ότι ποτέ δεν πήρε στα χέρια του τη λίστα άρα δεν τον αφορά και οποιοδήποτε αδίκημα σχετικό με την υπόθεση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM