Ο Ομπάμα συμμετέχει σήμερα στον εορτασμό της δεύτερης θητείας του στο Λευκό Οίκο

Ο Ομπάμα συμμετέχει σήμερα στον εορτασμό της δεύτερης θητείας του στο Λευκό Οίκο Facebook Twitter
0

Χθες Κυριακή, ανανεώθηκε και επίσημα η δεύτερη τετραετής θητεία του Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, ενώ σήμερα Δευτέρα ο αμερικανός πρόεδρος θα παραστεί στον παραδοσιακό εορτασμό ανάληψης καθηκόντων και στο πλευρό του υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται 800.000 με 900.000 άτομα. 

Ο εορτασμός πραγματοποιείται στην κεντρική Ουάσινγκτον, η οποία είναι στολισμένη με κόκκινα, λευκά και μπλε χρώματα που συμβολίζουν την αμερικανική δημοκρατία.

Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει να αντιμετωπίσει φλέγοντα ζητήματα στη διάρκεια αυτής της θητείας, την ίδια ώρα που οι μεγάλες προσδοκίες των πολιτών που ψήφισαν τον πρώτο αφροαμερικανό πρόεδρο στην ιστορία του έθνους δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Μπαράκ Ομπάμα καλείται να επιλύσει το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας, το θέμα της οπλοκατοχής και το μεταναστευτικό ζήτημα και είναι έτοιμος να δώσει σκληρές μάχες με τους Ρεπουμπλικανούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM