Πίθηκοι επιτίθενται σε χωριό της Σ. Αραβίας

Πίθηκοι επιτίθενται σε χωριό της Σ. Αραβίας Facebook Twitter
0
Πίθηκοι επιτίθενται σε χωριό της Σ. Αραβίας Facebook Twitter

Όσοι πίστευαν ότι ο Πλανήτητης των Πιθήκων είναι μία ιστορία που είναι δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καλό είναι να αρχίσουν να το ξανασκέφτονται, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, η επανάσταση μπαμπουίνων ήδη έχει ξεκινήσει.

Τα ζώα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος arabnews, πραγματοποιούν συντονισμένες επιθέσεις σε άδεια σπίτια του χωριού Κιαντ στη Σ.Αραβία, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει ένας περίεργος πόλεμος μεταξύ των κατοίκων και των ζώων.


Οι κάτοικοι του χωριού υποστηρίζουν ότι οι επιθέσεις αυτές δεν είναι αυθόρμητες, καθώς είναι σχεδιασμένες εκ των προτέρων. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, σε περίπτωση που κάποιος κάνει το λάθος να αφήσει άδειο το σπίτι του, δεν αποκλείεται να το βρει βανδαλισμένο.

Το Αssociated Press αναφέρει ότι τα ζώα αυτά ζουν συνήθως στα βουνά, αλλά όταν θέλουν να βρουν τροφή, στη διάρκεια του χειμώνα, επισκέπτονται το χωριό.

Για να αποτρέψουν τις ύπουλες επιδρομές των πιθήκων, οι κάτοικοι άφηναν στο έδαφος δηλητηριασμένες μπανάνες, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα «πανούργα» ζώα κατάλαβαν το κόλπο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM