Σε συμπληρωματική απολογία ο Μάκης Ψωμιάδης

Σε συμπληρωματική απολογία ο Μάκης Ψωμιάδης Facebook Twitter
0

Ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή, Γιώργου Καλόφωνου, βρέθηκε τη Δευτέρα ο Μάκης Ψωμιάδης, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για το αδίκημα του παράνομου στοιχηματισμού την περίοδο 2009-2011, κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο επιχειρηματίας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις γιατί φέρεται να "έπαιξε" σε πέντε αγώνες της Καβάλας, ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος, αλλά και σε άλλους άγνωστους αγώνες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Ο ίδιος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία μετοχική σχέση με την ΠΑΕ Καβάλας, αφού, όπως είπε, μέτοχος ήταν ο γιος του και όχι ο ίδιος και απέδωσε όλη την υπόθεση σε "δημοσιογραφικά παιχνίδια".

Ο Μάκης Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς παραμένει κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM