Ξεκίνησε ο τέταρτος γύρος συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ξεκίνησε ο τέταρτος γύρος συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν Facebook Twitter
0
Ξεκίνησε ο τέταρτος γύρος συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν Facebook Twitter

Σήμερα Τρίτη ξεκίνησε ο τέταρτος γύρος συνομιλιών στο Καζακστάν, για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, όπου συμμετέχουν υψηλόβαθμοι ιρανοί αξιωματούχοι καθώς και εκπρόσωποι των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Μ. Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το Associated Press, άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η έκβαση των συνομιλιών που έχουν ως σκοπό να αποτρέψουν το Ιράν να κατασκευάσει ένα πυρηνικό όπλο.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Interfax, ο απεσταλμένος της Ρωσίας τόνισε ότι η άρση των κυρώσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που το Ιράν εγγυηθεί ότι το πυρηνικό του πρόγραμμα εφαρμόζεται για ειρηνικούς σκοπούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM