Κακουργηματικές διώξεις για τα πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας

Κακουργηματικές διώξεις για τα πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας Facebook Twitter
1

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος τριών υπαλλήλων σε δύο δημόσια νοσοκομεία, για την υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, που διενεργήθηκε μετά από καταγγελίες, οι εν λόγω υπάλληλοι, με ειδικότητες λογοθεραπευτών, ψυχολόγων, που κατά πληροφορίες εργάζονται στο Σισμανόγλειο και το Παίδων Πεντέλης, από το 2007 χορηγούσαν πλαστά πιστοποιητικά δυσλεξίας σε γονείς μαθητών Λυκείου, έναντι αμοιβής από 300-900 ευρώ ανά πιστοποιητικό, ώστε οι μαθητές να αποφεύγουν τις γραπτές εξετάσεις.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, τελεσθείσας από κοινού και κατ' εξακολούθηση από υπαιτίους που διαπράττουν πλαστογραφίες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν και ποινικές ευθύνες για γονείς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ωχ! Που ειναι οι ορδες συριζαιων/αγανακτισμενων/ψεκασμενων να στηλιτευσουν και να καταγγειλουν την καταφορη αυτη αδικια σε βαρος του λαου/κοινωνιας/γενους???Α οκ κατσε οι κατηγορουμενοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, χαλαρωσε...