Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΘΗΝΑ”

Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΘΗΝΑ” Facebook Twitter
0

Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΘΗΝΑ” Facebook Twitter

 

Ένα μικρό δείγμα

από αυτά που θα έλεγε η Θεά της σοφίας

αλλά και άνθρωποι με σοφία

για το σχέδιο "Αθηνά" .

 

Με ποιο σκεπτικό ηλίθιοι άνθρωποι εξευτελίζετε  το όνομά μου; Πως μπορείτε και δίνεται το όνομα μιας θεάς γεμάτη σοφία σε ένα  τιποτένιο σχέδιο που το μόνο που φέρει είναι καταστροφή; Καταστροφή της νέας γενιάς, αυτή που αποκαλείτε το μέλλον αυτής της χώρας, καταστροφή ονείρων, οικονομική καταστροφή οικογενειών, καταστροφή της ίδιας της παιδείας...  Αυτό το μέλλον θέλετε; Ανθρώπους χωρίς όνειρα, χωρίς εργασία, χωρίς μέλλον; Γιατί αυτό έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Πετάτε τα παιδιά σας από τις σχολές σαν χαρτόκουτα για ανακύκλωση λες και δεν μπήκαν νόμιμα, λες και δεν μπήκαν με τόσο κόπο από το άθλιο σύστημα σας. 6 χρόνια δημοτικό, 6 χρόνια γυμνάσιο και λύκειο  με τα επιπλέον φροντιστήρια σχολικά και ξενόγλωσσα  (γιατί έχετε ένα εκμηδενισμένο εκπαιδευτικό σύστημα) για να περάσουν σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τότε να έρθετε εσείς οι γεμάτοι "σοφία" κυβερνώντες της χώρας και να τα πετάξετε έξω πριν καν προλάβουν να πάρουν αυτό το πολυπόθητο χαρτί-πτυχίο που χωρίς αυτό δεν κουνιέται φύλλο σε αυτή την χώρα.. Δεν έχουνε όλοι "Κύριοι" συγγενείς σε υπουργεία για τους βολέψουνε κάπου. Ούτε οικονομική άνεση  για ιδιωτικές σχόλες και εξωτερικό. Αν την είχαν πιστέψτε με θα έφευγαν χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν θα ξαναγυρνούσαν..  Άλλωστε η ίδια η χώρα τους διώχνει.

Και μέσα σε αυτή την γελοιότητα μπλέξατε το όνομά μου. Εγώ δεν κατέστρεψα κανέναν. Και το όνομα που ταιριάζει καλύτερα από όλα είναι "Ιούδας". Σχέδιο "Ιούδας" έπρεπε να το ονομάσετε γιατί προδώσατε ολόκληρες γενιές. Νέες κυρίως  αλλά και μεγαλύτερες γενιές που σπούδαζαν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.. Ένα μεγάλο "ΈΥΓΕ"  από την θεά της σοφίας προς τους πιο ανεγκέφαλους πολιτικούς παγκοσμίως..

Εσύ όμως λαέ τι κάνεις; Κατέστρεψαν επισήμως πλέον όλες τις γενιές . Από τους συνταξιούχους μέχρι την νεότερη γενιά. Τι άλλο πρέπει να σου κάνουν για να ξεσηκωθείς; Πόσο ακόμα θα υποκύπτεις σε κάθε τους αυθαίρετη απόφαση; Δεν τους θυμάμαι έτσι εγώ τους Έλληνες. Θυμάμαι έναν λαό δυναμικό, ατρόμητο και πάνω από όλα με αξιοπρέπεια.. Τώρα βλέπω πως αυτά έχουν μείνει μόνο ως λέξεις.  Κι όμως στον Ελληνικό λαό πάντα θα καίει μια φλόγα μέσα του.. Καιρός να γίνει πυροτέχνημα!

Χωρίς  Μέλλον

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ