Γερμανία: Έφοδοι σε σπίτια φοροφυγάδων

Γερμανία: Έφοδοι σε σπίτια φοροφυγάδων Facebook Twitter
2

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αγοράς cd με ονόματα πιθανών φοροφυγάδων με λογαριασμούς στην Ελβετία, οι αρχές του κρατιδίου της Ρηνανίας-Παλατινάτου πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια καταθετών, τα ονόματα των οποίων ανιχνεύτηκαν στο cd.Οι αρχές μπήκαν σε 200 σπίτια προκειμένου να βρουν στοιχεία.

Το συγκεκριμένο cd αγοράστηκε έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ και περιέχει 40 χιλιάδες δεδομένα, «εξαιρετικής Ποιότητας», όπως χαρακτηρίστηκαν από τον υπουργό Οικονομικών του κρατιδίου.

Από τις πληροφορίες που θα αντληθούν από αυτό το cd αναμένεται να μπουν στα κρατικά ταμεία 500 εκατομμύρια ευρώ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ